אני חדשה פה- התאהבתי! ויש לי מס' שאלות...|מאו

moran1001

New member
אני חדשה פה- התאהבתי! ויש לי מס' שאלות...|מאו

קודם כל נראה לי שאשתקע פה ויש לי מס'' שאלות: 1. יש לי שיער דק, עדין וגלי בצבע חום שפעם היה ארוך וכעת הסתפרתי והוא מגיע כ- 7 ס''מ אחרי הכתף עם טיפה דירוג (בערך... לא יודעת איך להסביר). אני תמיד תמיד אוספת אותו בקוקו אדוק אחורה (נראה לי כל חיי...) ונמאס לי מזה. אז רציתי לבקש שתעל תמונות שלכם של תסרוקת קוקו אסופה ושתיתנו לי רעיונות אחרים ויותר רפויים אם אפשר כי זה לא בריא... (לדוגמא: קוקו עגבניה או בלוף- איך זה נראה???) 2. קניתי מהמספרה קרם סיליקון והייתי רוצה לדעת מתי להשתמ שו אחרי מקלחת או כשהוא יבש לפני שאני יוצאת??? 3. האם צריך לשים עליו מוס??? אני ממש אודה לכם אם תענו לי!!! בתמונה השיער לפני התספורת (למרות שהיא לא הייתה כזאת קיצונית...)

עדיד1ש

New member
מנסה לעזור ../images/Emo9.gif

1. גמני הייתי כמוך. עד כיתה ח' בערך הייתי עם קוקו כל הזמן.. זה היה לי ממש קשה להתרגל לצורה חדשה אבל עכשיו אחריי שהתרגלתי אני בכלל לא אוספת כמעט
הייתי ממליצה לך פשוט להתחיל לפזר. אם בכל מקרה את רוצה שיער אסוף אז את יכולה להרים אותו בקליפס. לוקחים את כל השיער, מגלגלים אותו (לא לכדור! פשוט מלפפים כמו צמה) ואז מרימים ומצמידים לראש עם קליפס. את יכולה לעשות חצי קוקס- זה כמו חצי קוקו.. שמפזרים ואז לוקחים קבוצת שיער ואוספים אותה.. פשוט תאספי לקוקס
קוקו נפול לצד, את יכולה להמשיך לעשות קוקו כמו שאת תמיד עושה אבל רק להוסיף "בננה" למעלה. בננה זה שלוקחים קבוצת שיער מקדמת הראש (איפה שהפוני), מעלים כלפיי מעלה ומצמידים בסיכה. http://www.m-chic.com/files/events/840-2.jpg זו תמונה של בננה אבל עם שיער פזור. 2. אין לי מושג
3. אני אישית לא מתה על מוס- הוא מנפח את השיער ברמות
מקווה שעזרתי

LIRONOSH12

New member
וואי ממש תודה!!

רק רציתי לשאול אם את יודעת איך עושים/ מה זה קוקו בלוף/ עגבניה!! אבל ממש ממש תודה בכל מקרה!

מיכי7

New member
עונה../images/Emo13.gif

2) אני שמה על שיער יבש 3) אפשר וגם מומלץ..אני ממליצה על המוס של wella לכל סוגי השיער

למעלה