אני חדשה פה אז...

• פותח הנושא tmc
  • פורסם בתאריך

engel89

New member
איפה יש עוד פורום של סמולוויל?

איפה אמרת להיכנס לפורום של סמולוויל איפה זה?

tmc

New member
תודה! תגידו....

זה נכון שטום וולינג השתתף בעוד סדרה חוץ מסמולוויל???

ד י י ז י

New member
אמרו שהוא שיחק פעם בסדרה..

"המשפט של איימי" בכמה פרקים , אבל שכחתי לראות , אז אני לא יודעת..

KerenWelling

New member
ברור שהוא השתתף בעוד סדרות וסרטים..

והנה הרשימה... אני אכתוב אותה באנגלית בשביל שאני לא אטעה בכתיבה שלי בעברית...(הביטוי המדוייק של המילים...) Undeclared. (2001) Fratt Guy (Ep 1.1) Special Unit 2. (2001) Male Victim # 1. (Ep 1.6) Judging Amy (1999) Rob Meltzer (Ep 2.19) Judging Amy (1999) Rob Meltzer (Ep 2.16) Judging Amy (1999) Rob Meltzer (Ep 2.15) Judging Amy (1999) Rob Meltzer (Ep 2.11) Judging Amy (1999) Rob Meltzer (Ep 2.10)

tmc

New member
אז זהו...

ששמעתי שהוא שיחק בעוד סידרה ואם באמת קוראים לה "המשפט של איימי" היא משודרת בערוץ 2...השאלה אם הוא באמת מופיע ומתי זה ישודר או שזה כבר שודר בכלל...?

KerenWelling

New member
ברור שזה כבר שודר...

אח שלי שהוא צפה וצופה בכל הפרקים (מה שיש עכשיו בערוץ 2 זה שידור חוזר...השידור הראשון שהיה בשנה הזו היה בשעה 6 בערבה (למי שזוכר). אח שלי אמר לי שהוא זוכר אותו, והוא באמת היה שם....,אבל הוא לא הקליט את הפרקים האלו... אולי אם תכנסי לאתר ישראלי של הסדרה, תוכלי לשאול מתי ישדרו שוב את מספרי הפרקים שבהם הוא השתתף... אבל הבעיה שלי היא מציאת אתרים כאלו שעדיין פועלים...

tmc

New member
וואלה??!!!....

טוב לא נורא...לפחות יש את סמולויל אני חולה על הסדרה הזאת!!! ע"פ מה שהבנתי יהיו פרקים חוזרים של סמולוויל בחודש אוקטובר.... לכל המעוניין...(אני דווקא מאמינה שכולם מעוניינים....)

למעלה