אני חדשה כאן..

ריסריס

New member
אני חדשה כאן..

שלום לכולם שמי ריסריס וניתקלתי באתר במקרה. סבתי ילידת יוון - סלוניקי ואימי עלתה בהיותה בת 10. בילדותי נחשפתי לשפה וניתן לומר שאני מבינה אך לעיתים מתקשה למצוא מילים. המילון שמצאתי משמח אותי מאוד, אשמח לדעת באם יש מקום בו ניתן ללמוד את השפה.

POLICE 1

New member
../images/Emo140.gifריסריס ביאן ב'ינידה אל פורום

ברוכה הבאה יקירה אני סמוך ובטוח שכאן בפורום תמצאי את כל מבוקשך תפני לרותי מנהלת הפורום היא בטח יודעת היכן מתקימים קורסים ללימוד שפת הלדינו , שבוע טוב לך

aviev1

New member
ביאן וינידה ריסריס.... אי פוליס

קומו טטנגו. קומו פסאטס אל שבת?

tsiporganeden

New member
ריסריס ביין וינידה, אסנטאטה קון

מוזוטרוס, אי אקי טה ואס אה אמבזאר לה לינגואה, קרייה מה, קונטה פור טי און פוקו.

ריסריס

New member
בואנס נוצס

קומו סטאס? יוקרו אמבזר אל לאדינו בואנו. מה פמיה סודגרצה. סלוניקי. אספרו קי ומוס אקונטנואר אבלר. כי מאזה מוצו פלז'ר קון אבלר קון ווזוטרוס. דאונדה סוס?..

Sarika

New member
בואנאס נוג'ס ריסריס ../images/Emo140.gif

אי מי פ'אמייה טאמביין אס די סלוניקי. קדאטי אקי אי טי ב'אס אמבזאר לאדינו.

SARAH B

New member
ביין בינידה אן מויסרה קזה אקי טבס

אקודרר דה טו קזה

רותי ב.

New member
ברוך בואך ריסריס,

בשאלות הנפוצות יש קטיגוריה שמצויינים בה מקומות ללימוד השפה. מקווה שהקישור יעבור - אגב, ממש בימים אלה מסתיימת ההרשמה לקורס מרוכז ומצויין בירושלים, שיתקיים בסוף חודש אוגוס. נסי ליצור קשר עם הרשות לתרבות הלאדינו (הטלפון מצוי באחת התשובות לשאלה שבקישור) ולהרשם. אני בטוחה שאם נחשפת לשפה בצעירותך, את בטח תזכרי המון. גם במאמרים מצויינים שני מקומות (בינתיים) שבהם ניתן ללמוד את השפה, ויש גם את הקורסים הפתוחים באוניברסיטת בר אילן, בבית התפוצות, במכון ע'ש סרוונטס ועוד.. הרבה פעמים מתפרסמות פעילויות גם פה בפורום, כך שברוך בואך
, ותשארי איתנו. שמחים לכל מי שמגיע ויושב איתנו

למעלה