אני חדשה כאן

אני חדשה כאן

ורציתי לדעת אם מישהוא יודע איפה אני יכולה להשיג את השיר 'זורבה יוונית' אני צריכה אותה דחוף אז אם מישהוא יודע אני אשמח אם תוכלו להגיד לי איפה אני יכולה להוריד את זה בתודה רבה

אני חושבת שאין כזה שיר

(כלומר מילים )אבל ישנה נעימה מתוך סרט בשם זה. חפשי אצלינו בפורום, בחודש האחרון עסקנו בזה... כשתותחי הפורום יעלו לפה בטח תקבלי קישור לכל דבר שתרצי. הסבלנות משתלמת אצלינו.

שרות מהיר...

סולו בוזוקי מוקדש ל-EMC2 המקוריתו F a d i / מוזיקה יוונית ו 16:11 | 07/12/03 ולכל אוהבי הבוזוקי דיברנו על זה בשרשור הזה והנה הגירסה המקורית מתוך פסקול הסרט "זורבה היווני" של "תאודורקיס" בשבילי הקטע הזה מאוד מתאים למזג אוויר הזה גם (נדמה לי שבסרט זה מושמע אחרי סופה..או תוך כדי...אז זה מתקשר לשם כנראה!!) וזה מחמם לי ת'לב.. מקווה שגם לכם... עכשיו שאלה...אני לא ממש חזק בכלי נגינה...אבל נדמה לי שהבוזוקי פה הוא בעל שלושה מיתרים...יכול להיות שתאודורקיס השתמש בבוזוקי כזה?!או שאני טועה?!אם אפשר קצת רקע היסטורי מהמומחים... הקטע הוא מס'4 בדיסק של הפסקול המקורי והוא נקרא "la vie s'en va" ("החיים חולפים") (כתוב שם שזה "חלק 2" וחלק 1 נמצא ברצועה מס' 8 אם תרצו אעלה גם אותו...) יאללה תהנו...!

F a d i

New member
בוקר טוב וברוכה הבאה

חפשי בכל תוכנת שיתוף קבצים לפי ZORBA או ZORBA THE GREEK או THEODORAKIS (המלחין)-למרות שרק האופציה הראשונה מספיקה בהחלט בהצלחה

תנסי את הכתובת מטה, וברוכה הבאה

http://www.google.com/search?q=ZORBA+THE+GREEK+&btnG=Google+Search&hl=en&cat=gwd%2FTop

אני לא הסברתי את עצמי נכון

אז ככה אני צריכה את השיר ואין לי מושג אם זה שיר או רק מנגינה בכל אופן...אם יש את הזורבה יוונית או שיודע איפה יש לי אפשרות להשיג אותו שיגיד לי בבקשה כי זה דחוף לי מאודדדדד בתודה...

F a d i

New member
אני לא הסברתי את עצמי נכון

כמו שאמרנו לך יש ל-זורבה היווני 1001 ורסיות יש זורבה המקורי והטוב..יש זורבה באלט ויש זורבה צפטטלי ואפילו "ויקי ליאנדרוס" שרה על THE MAN WHO GAVE AS ZORBA (עם מילים באנגלית!) ואפילו כשזה רק מנגינה יש לזה הרבה ביצועים שונים אחד מהשני וקשה לקלוע לטעמך ולדעת איזה מהם את רוצה... אז כנסי לקאזה וחפשי לפי ZORBA...ותורידי בהצלחה
(ואם עדיין לא מצאת אז תתחברי אלי לאיסיקיו 126226484 ואשלח לך )

למעלה