אני חדשה כאן

noa_wo

New member
אני חדשה כאן

שלום שמי נועה וולנר אני בת 16.5 ואני גרה בכפר ורדים. ואני אוהבת לראות טלויזיה.

noa_wo

New member
תודה רבה

מה קורה? אני מקווה שהכל בסדר. בת כמה את? איפה את גרה? מה את אוהבת לעשות? שוב תודה נועה

אין בעד מה :))

שמי מעיין בת 15 עוד שבוע בערך.. ואני גרה ברה"ע.. (ראש העין) המממ ומה שאני אוהבת לעשות זה.. סתם לבלות לראות טלנובלות מידיי פעם ו..אני רוקדת גם סלסה..

noa_wo

New member
תודה על התגובה.

את רואה הערוץ ויוה. ואיזה תוכניות את האוהבת לראות? איזה כיתה אתה עולה? ביי ולילה טוב נועה

ליאת...

New member
מתוקה כמו סוכר

זו מעיין והיא בת 15 ואני חושבת שהיא בסדר עכשיו ואמא שלה קנתה טרבוקה והיא משגעת את השכנים, והיא ילדה מאוד מתוקה והיא ממש מזכירה לי סוכר, ואם את רוצה לדעת עלי אני ליאת/מיכל בת 13 והמצב חצב. ביי וברוכה הבאה לי ולך גם אני new פה

ליאת...

New member
מעיין.......

את עוד מעט בת 15 ושאמרתי שאני בת 13 התכוונתי אני עוד מעט בת 13...... התאריך שלי דיי קרוב לשלך אם אני זוכרת נכון את שלך ה29 לתשיעי או השמיני, את שנתיים מעלי בערך.............. טוב אני צריכה לצאת ביייייייי נדבר מחר. ו... תגידי את נכנסת לפורום של ויוה פלוס ב ynet?

ליאת...

New member
טוב חזרתי אבל לשניה.

בזכות זה שאני יודעת להיות קרציה (מתי שצריך) הורדתי את אבא שלי מהאינטרנט!!!!!! תודה תודה וחזרתי אבל לא להרבה זמן מחר אני חוזרת

hadarosh16

New member
חחחחחחחחחחח לא ידעתי שגם אבות

יכולים להיות מכורים לאינטרנט..... נחמד לדעת... חחחחחח שלך הדרו´ש..

hadarosh16

New member
יש פה מישהי שרואה לחיות את החיים?

במקרה... או גם אופרות סבון? (סתם לידע כללי למרות שזה פורום לטלנובלות...) מצטערת אם השאלה הזאת מפריעה או לא במקום...

למעלה