אני חדשה כאן...

• פותח הנושא gfyg
  • פורסם בתאריך

gfyg

New member
אני חדשה כאן...../images/Emo41.gif

די, החלטתי ההגיעו להם מים עד נפש... אינני יכולה לחיות איתו הוא שונה ממני מכל הבחינות חוסר תקשורת משווע ממש גועל אם באמת אהיה כנה עם עצמי... החלטתי אני עוזבת לוקחת את שני ילדיי איתי ומתחילה לחיות את החיים שאני רוצה באמת... מייחלת לעצמי למצוא את החצי השני שבאמת האמנתי שישנו שם... ומוכן להכיל את פלג הרגשות שנצרתי בתוכי ולא נתתים לבן זוגי-כביכול-מפני שאיננו ראוי לכך באמת... רוצה עכשיו לאגור את כל הכוחות כי די לי מחיים שלא אאחל אותם לשונאיי באמת החלטתי הפעם זה סופי

michaly44

New member
ברוכה הבאה

ברוכה הבאה... וואו..אמרת הרבה על הפתיח... אז רגע... עיצרי שניה..תני יותר פרטים מי ומה את.. קחי נשימה ארוכה. ובדרך שאת הולכת..שיהיה לך בהצלחה.

gfyg

New member
אני מתנצלת על פרץ הרגשות...

פשוט חשה בתקופה האחרונה שאינני צריכה יותר מ"לחיצת כפתור" כדי להוציא את כל הכאב והמאס החבוי עמוק פנימה... אני קים בת 24 שניי ילדיי בני 2,3 רווים את חוסר התקשורת בבית אינם רואים אהבה למולם למרות שיש בי כה הרבה... כה קשה לי לבטא אותה בבית מחסום אדיר ניצב למולי ריקה מרירה כועסת על הכל ובעיקר על עצמי השינוי חיב להיעשות ובהקדם ושוב קבלו נא בהבנה את רגשותיי השועטים החוצה...

maof

New member
ברוכה הבאה../images/Emo39.gif

קחי נשימה ארוכה...תיספרי עד 10 ותנסי לעשות סדר במחשבות..... אני אומר לעצמי כל פעם מחדש..... בזמן כעס ...בזמן סערה.... הדבר היחידי שאני מוכן להחליט....זה שאני לא מחליט על כלום
באמת יש כאן אנשים שינסו לעזור לך להאיר את החשיכה
מעוף

gfyg

New member
אתן נהדרות...אבל

זה לא מצב של כעס זוהי שנה שנמשכת בחוסר אונים ביחסינו לא אפרט כעת-כי לא אסיים הוא ואני שונים מאוד מאז ומתמיד אינני אוהבת אותו אינני יכולה לסבול את נוכחותו מבלי להראות לו כמה אינני אוהבת אותו אין ביננו ולו מעט מעמודי התווך במערכת יחסים כבוד, אכפתיות, פשוט כלום אני יודעת שאינני יוצאת לעולם שכולו ורוד אך מהיכן שאני משווה את מצבי כיום אני מעדיפה את הלבד או את הביחד-רק לא איתו

BUZIOFER

New member
מכל הלב

הרבה רגש נצור החיים יפים אם רק אכן נעז לחיות אותם. בהצלחה ואל תוותרי לעצמך!

ברוכה הבאה gfyg

קוראת אותך כאן וגם בהודעה שלמטה ומאחלת לך המון הצלחה וכח כן ,הרבה כח צריך נראה שמהמקום בו את נמצאת הדרך היא למעלה

למעלה