אני חדשה כאן בערך

יומטוב5

New member
אני חדשה כאן בערך

עדיו בשלבי חשיבה אחרי השבת שבלי כעס על משהוא אמרתי עזב את הבית ביום שישי בבוקר וחזר רק עכשיו אני חושבת על פירוק החילה אחרי הרבה שנים של התעללות נפשית ועונשים כמו היום אני חושבת שדי השמח למס' טלםון של עו"ד טוב במיוחד כי למשפחתו יש הרבה כסף והם ינסו להשאיר אותי בלי כלום שבוע טוב השמח לכל עזרה

מיקי*

New member
ברוכה הבאה, אנחנו כאן לעצה, עזרה וסתם כתף

תומכת. לגבי עו"ד, יש רבים והשאלה באיזה איזור את. אבל את צריכה לחשוב טוב אם את רוצה לעשות דברים בכסאח ולא בגישור ואם את בכלל רוצה לפרק את החבילה. לא כדאי לפעול על אמוציות, ורצוי לתת לעצמך להתקרר ולחשוב טוב על הדברים. בהצלחה

רבבה10

New member
גם אני הייתי בסרט הזה

יומטוב5 היקרה ! ראשית שבוע טוב וחג שמח ! אני סבלתי מאלימות נפשית ועוד...., אם הוא מתעלל בך אינני חושבת שיש הרבה מקום לחשיבה... מה שלא תמצאי לנכון לעשות... תזכרי שאנו תמיד כאן כדי לעזור ולתמוך... מחזקת את ידייך

יומטוב5

New member
אני לא יודעת מה אני רוצה עדין

אבל לטעמי ההתנהגות שלו גובלת בהתעללות נפשית למרות שכאשר אמרתי את זה הוא צחק ואני רוצה לדעת מה האפשרויות שלי ומה הזכויות שלי כי פעם אחת הוא כבר הפתיע אותי הפעם אני רוצה להיות מוכנה איפה אני יכולה להתייעץ ולדעת מה הם הזכויות והאפשריות שלי

רבבה10

New member
יש באפשרותך לפנות ל-

"מרכז לטיפול ומניעת אלימות במשפחה" באיזור מגורייך. הם מאוד אמפתיים שם, ומביאים אותך לכדי הבנה בעצמך, מה נכון לך ומה לא... קחי בחשבון שהפרוצדורה אורכת זמן... בהצלחה..

לבבית11

New member
יש באזור ירושלים את הארגון " בת מלך"

אשר לו יש עורכות דין ויועצות וזה ללא תשלום. תוכלי לפחות בשלב הראשוני להעזר בהם הארגון נמצא ברחוב כנפי נשרים תוכלי לטלפן אליהם אם אינך משיגה את המספר אוכל לברר לך. גם שמעתי על הארגון 'יד לאשה'

למעלה