אני חדשה-ישנה

אני חדשה-ישנה

אולי אתם לא תכירו אותי אבל אני יציג את עצמי בכל אופן...אני אילנית בת 23 וחצי אני מעריצה את בון ג'ובי מאז היותי בת 10 בלבד ולאחר חשבון פשוט זה יוצא 13 שנה כמעט 14.. אני נמניתי בין המעריצות היותר משוגעות של בון ג'ובי אני איכשהו קצת נרגעתי כשהתגייסתי לצבא אבל עדיין נשארתי מעריצה נאמנה רק קצת יותר רגועה. וכן אני יודעת שלדיוויד יש יום הולדת היום הוא בן 44 לא בן 45 כפי שרשמתם הוא וג'ון שניהם ילידי 63 הם למדו באותו הבה"ס ובאותה שכבה. ואפילו הם די קרובים בימי הולדת שלהם ג'ון יחגוג יום הולדת 44 חודש הבא ב2 לחודש. אני יודעת פשוט המון על בון ג'ובי אז אני אשמח להעניק מהידע שלי הרב על הלהקה הכי מדהימה בעולם. ומזל טוב דיוויד.. מחכה בקוצר רוח לאלבום הבא שלהם שלכם אילנית

LIRONSH100

New member
אילנוש....

טוב קודם כל אני מכירה את אילנית מזה שאח שלי יוצא איתה כבר יותר שנה..... (שנה ושמונה חודשים היום בדיוק מזל"ט ד"א...) ואני מאוד השתמשתי במידע שלך עליהם... (אנחנו עושות עבודת פרויקט על בון ג'ובי באנגלית...) אוהבת אותך המון... לירון... ד("א את מוזמנת להגיב על ההודעות כשאני הצטרפתי על זה שג'ון ג'ון מדהים (רק אחת אמרה שהוא לא...)

ברוכה השבה../images/Emo24.gif

אני חגית, בת 17..

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifאממ נראה לי שאת טועה..

ג'ון נולד ב 62 ובגלל זה השנה הוא יהיה בן 45.. וברוכה השבה אני גל :)

mikeys barking

New member
ברוכה השבה ^^ ../images/Emo205.gif

אני שחר, בת 15 ממודיעין.
נעים להכיר |חמסה

תודה על המחמאות..ולא אני לא טועה...

14 שנים של הערצה...שבהן אני יודעת כמעט הכל על הלהקה ועל ג'ון בכבודו ובעצמו....ג'ון בון ג'ובי נולד בשנת 1963 וזה בדוק!!! ותודה רבה על המחמאות..

shelly bongiovi

New member
מתוקה שליי...

את טועה ועוד איך מאמיל'ה ג'ון ודייב שלנו ילידי שנת 62! ואם אני אומרת לך אז תטמיני לי מותק את טועה! את חמודה אבל את טועה. ואני מדברת איתך פה על 17 שנים של הערצה שבהם אני יודעת לא כמעט אלא הכלללל על הלהקה! אז את טועה ותלכי לבדוק את עצמך קצת ותביני שאת טועה!

gal y kike

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo8.gif../images/Emo45.gif

את גם יכולה לבדוק בכל אתר אפשרי..

inbal287

New member
חבר'ה, רק בלי ריבים...

אני ממש לא נהנית להיות שוטרת.

shelly bongiovi

New member
שום אקשן פשוט...

אילנית הנחמדה מאוד טועה ואנחנו מנסים להבהיר לה את טעותה. אומנם שנה פחות שנה יותר זה לא משמעותי אבל זו עדיין טעות ואחרי 14 שנה של הערצה שהיא חושבת שג'ון נולד ב62 הגיע הזמן שמישהו יתקן אותה לא?!

למעלה