אני חדשה בפורם

אני חדשה בפורם

שלום,אני חדשה בפורום אבל חובבת פזלים... מכייון שפזלים הוא עסק קצת יקר,ולא כייף להרכיב פזל יותר מפעם אחת... יש מישהו שרוצה להחליף איתי פזלים? תודה... וחג שמח

ssyוM

New member
../images/Emo140.gif ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo13.gif

יעזור מאוד אם תפרסמי את רשימת הפאזלים שאת מעונינת להחליף ...בצירוף תמונה .

jocie1

New member
החלפת פאזלים

שלום לך. מסכימה איתך שפאזלים זה ענין יקר. יש גודל מסוים שאת אוהבת להרכיב? אני גם מעונינת להחליף פאזלים.

וואו

האמת....שבגלל שבכלל לא ידעתי שקיים הפורום...עוד אין לי הרבה מה להציע... כל פזל שהיה לי בחיים,הרכבתי פעם אחת,פירקתי והעברתי הלאה. כרגע יש ברשותי שני פזלים של 500 חלקים כל אחד,אחד מהם הוא קוקטלים(יש אותו באתר פזלים),והשני הוא תוכי יפה,שכל חלק מורכב מכמה תמונות(יש כזה גם מונה ליזה,ואריקה וכו). אני אישיתי אוהבת נורא את הפזלים בקופסאות המשולשות,הכי הרבה שהרכבתי היה פזל של 2000 חלקים,אבל החלום האמיתי זה פזל של מפת העולם,בקופסא המשולשת...

jocie1

New member
אתגר

יש לך תמונות של הפאזלים שהרכבת? אשמח לראות אותם. מאוד אוהבת להרכיב פאזלים. בעבר הרכבתי פאזל 1000 תמונת נוף הרים גן פרחים ועצי שלכת, לקראת החלקים האחרונים גליתי שהיו חסרים כמה. ממש התיאשתי ותרמתי את כולו לגן ליצירה. לגבי פאזלים בקופסאות משולשות כשאכנס לחנויות של משחקים, אשים לב. שמחתי ללמוד משהו חדש.

jocie1

New member
פזלים בקופסא משולשת

איפה משיגים פזלים בקופסאות משולשים. חיפשתי בשני חנויות למשחקים וצעצועים. ראיתי תמונות משגעות ב- 2000 ,1500, 2500 חלקים.

למעלה