אני חדשה בפורום!

אני חדשה בפורום!

היי,אני הדר,בת 13.5 פעם ראיתי בנות גילמור בהוט 3 היום אני לא יכולה לראות בערוץ 10 מסיבות אמונה אגב,יצא לי מקום ראשונן רורי וגם הימרתי שיצא לי רורי בה ביי

pink slip

New member
כמו כולנו...

0כולנו= אני ומיטל...) לכן רואים את הסדרה בדרכים לא חוקיות שאסור הזכיר פה...

מיטלוש8

New member
דרכים לא חוקיות?...חח...

ועזבי את העובדה שאני מכוונת להקלטה ורואה.... בכל אופן זה שיא המעצבן!!!
אה, וברוכה הבאה! (למרות שאני לא חברה קבועה פה בכלל...)

הם פשוט תקעו את זה בשעה ../images/Emo54.gif

ממש ממש מעצבנת! לא רק שזה ביום שישי בערב שלא תמיד יוצא להיות בבית (לרוב אנשים יוצאים...אלה שלא שומרים, אני מתכוונת) אבל זה בשעה של ארוחת ערב! זה פשוט דפוק!

אני לא מדברת דווקא על ../images/Emo54.gif

לצאת למועדונים או משו כזה עם חברים. אלא בכלל לצאת עם המשפחה או משו ואז לחזור ולצאת עם החברים... ובכל מקרה, פשוט לא נוח!

scoobysnax

New member
ברוכה הבאה מאוד! ../images/Emo140.gif

אני עמרי (פיכסה של שם, תקראי לי אנדי או סקובי
) אם יש לך בעיה כלשהי, תרגישי חופשיה לשלוח לי או לכל שאר חברות (אנחנו לא הרבה בנים, אולי שניים, שזה אני ועוד אחד שבא הנה רק עם בעיות הו***) מסר אישי. תעלעלי בחוקי הפורום, ותהני! אגב, עונה אהובה/דמות אהובה/פרק אהוב?

scoobysnax

New member
לא זה לא.. ../images/Emo12.gif

תאמיני לי, אני מכיר אותו כבר 16 שנה (חיחי, היום 16 שנה) הוא לא שם יפה, ואי אפשר לבטא אותו באף שפה אנושית.. או כל אחת אחרת! אבל תקראי לי איך שבא לך, העיקר שאת שמחה

s i m i

New member
../images/Emo24.gifאפשר לקרוא לך שרגא?

זה יעשה אותי די שמחה...

gilmorefreak

New member
../images/Emo41.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo24.gif

אני איילת בת 17... וחבל שאת לא יכולה לראות בערוץ 10..

hila love coco

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo29.gif היי גם אני חדשה!

קוראים לי הילה ואני בת 13.5 ראיתי תסידרה בערוץ 3 ועכשיו אני רואה תפרקים בערוץ 10

scoobysnax

New member
ברוכה הבאה!

מה שאמרתי קודם חל גם עלייך! תפני אלינו עם כל בעיה שיש לך, ותסתכלי בחוקי הפורום. התמזגות נעימה!

למעלה