אני חדשה בפורום

אני חדשה בפורום

שלום רב לכם גם אני כמו קודמותי עוקבת אחרי האתר כבר זמן אני לאחר 17 הפריות מבחנה נשואה 12 שנה התחלתי עם הטיפולים בעקבות זרע חלש אצל בעלי הרופאים אמרו שעוד אבקש אמצעי מניעה כדי לא להביא ילדים שהבעיה פשוטה אכן לאחר 4 שנים של טיפולים הריתי באופן טבעי אך בשבוע 8 לא היה דופק ונאלצתי לבצע הפלה טופלתי אצל מיטב הרופאים בארץ כל כתבה בעתון שקראתי בנושא אלטרנטבי ניסיתי. במדיקל תרמתי ביציות כי רציתי שאותם נשים שאין להן אפשרות להקלט בגלל איכות ביציות. שאוכל לעזור להן מי כמונו יודעות את הכמיהה להביא ילד לעולם. לאחר מכן התברר לי שפרופ' בן רפאל שטיפל בי למעשה גנב את רוב הבציות ששאבו לי. היום אני בת ארבעים וזקוקה לתרומת ביציות. עשיתי 3 פעמים תרומה שאחת מתוכן היה הריון כימי. וכרגע יש עוד מבחנה והתחלתי את הזריקות.דרך אגב הטיפול עלה לי 15,500 ש"ח ועכשיו עלי להוסיף עוד 4,500 ש"ח עבור המבחנה הזו. אני מתפללת מכל ליבי שכל מי שעוברת את הטיפולים הללו תקלט הכי מהר שאפשר להיריון. לפני 12 שנה לא היה אינטרנט ואת כל השאלות והתשובות שאתן מקבלות ומתייעצות. ואני מאוד שמחה על זה. אנחנו מלבד מקירופניפולציה לא עברנו שום טיפול מיוחד.היום יש יותר נסיונות ושינוי פרוטוקולים אבל בשבילי זה מאוחר. משום שאיכות הביציות לא הכי טובה.קראתי פה שמישהי נכנסה להריות מתרומת ביציות במדיקל. האם זה שתרמתי בכל 4 הנסיונות שלי במדיקל. אולי יאשרו לי לקבל ביציות מתורמת. אני אשמח מאוד להתחיל את הטיפול ולשתף אותכם זה מחמם את הלב מעודד שיש אוזן קשבת. במיוחד מכם שיודעות מה אני עוברת ושוב מאחלת לכולכם בקרוב מאוד מאוד מאוד להיות בהריון.

bapi

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

ומאחלת לך הרבה הצלחה בטיפול והלוואי שזה יהיה האחרון

לי מ ו ר

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

ובעיקר ששהותך תהיה קצרה, ושמזלך יגיע סוף סוף. קראתי ולא האמנתי, איזו דרך ארוכה וכואבת. אין לי מושג לגבי מדיקל, אבל בהחלט שווה בדיקה מעמיקה ורצינית, ואולי גם קצת הפעלת לחץ. מחכה לך כאן לתמוך לעודד ו"לסלק" אותך לפורום הריון אחרי טיפולים.

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. הדרך שעשית עד היום די מוכרת לי, אמנם שלי קצרה בכמה שנים, אבל המסלול נשמע נורא מוכר. האם ביררת בקופת חולים איזה החזרים מגיעים לך? יתכן ועבור החזרת מוקפאים כן מגיע לך החזר. ההאשמה שאת מעלה נגד פרופ' בן רפאל היא האשמה חמורה. בכל החקירות עד היום לא הכוח שמץ מהטענה הזאת, כך שאם יש לך עובדות אחרות, אני חושבת שמשטרת ישראל היא הכתובת. האשמה מסוג כזה עלולה לגרור בעקבותיה תביעת דיבה, אז רצוי שיהיה גיבוי לדברים שאת אומרת. אני לא חושבת שמישהו יתחשב בזה שבעבר תרמת ביציות, אבל תתקשרי לרופא שטיפל בך ותשאלי אותו. הביציות שמקבלים היום במדיקל סנטר בראשון הן ביציות מתורמות ברומניה. בכל מקרה אני מקוה שלא תזדקקי להן ותהרי מהארטיקים שיש לך. חג שמח נועם

ח י ו ב י

New member
|חמסמחזיקה אצבעות והלוואי שהבית הזה

יביא לך את המזל, את יודעת כשאני מתבכיינת עלי על הכשלונות ואז אני נזכרת בבנות שעברו דרך ארוכה הרבה יותר אני מתחזקת ואומרת שאני חייבת למצוא את הכוחות, שאין דבר העומד בפני הרצון, אני מאחלת לך שאכן הפעם תהיה הפעם שתגשים לך את החלום הזה. בהצלחה בהצלחה בהצלחה

למעלה