אני חדשה בעניין...

אני חדשה בעניין...

שלום לכולם שמי מור אני בת 18 מאיזור המרכז,מאז שראיתי את הסרט של מייק ברנט ששודר בערוץ 22 אני לא מפסיקה לשמוע אותו יש לי את כל השירים האפשריים שלו ומלא תמונות וגם תירגמתי את כל השירים רק בכדי להבין מה הקול המהמם הזה שלו אומר בעצם...אני חושבת שהוא אחד האנשים היותר יפים שראיתי ובהחלט עם הקול הכי יפה שיצא לי לשמוע...אני לא מהילדות הקטנות האלה שמעריצות עד כדי טירוף איזשהו "אליל נוער" שכזה אבל אין כבש את ליבי....אז אם שואלים מי הזמר הכי אהוב עליי ואני מאוד מבינה במוזיקה לדעתי ...אז התשובה היא חד וחלק מייק ברנט....רק מצער מאוד שהוא לא בן החיים כיום =(

ברוכה הבאה, אנחנו מזמינים אותך

להסתכל בקישורים באתרים הנוספים וגם לבוא לכאן כל יום כמעט, לבוא לפגישות מעריצים שנערכות בערך פעמיים בשנה. לא לשכוח שב 1 לפברואר מייק יהיה בן 59

M i k e s F a n

New member
ברוכה הבאה, מור!../images/Emo24.gif

בשבילנו, הפורום, הוא ביתנו השני

=))) (מור)

תודה רבה על אחלה קבלת פנים חחח וסתם רציתי לשאול מה הגילאים פה כי תמיד חשבתי שלא הרבה אנשים בגילי מכירים בכלל אותו (לצערי) וסתם מעניין אותי לדעת ו---אחלה תמונה יפה כתמיד!:)

M i k e s F a n

New member
גילאי המעריצים וחברי הפורום הם:

כלל המעריצים בעולם מתחילים מגיל 16 ועד 62 ובפורום המדהים שלנו הגילאים הם: 18, 19, 20, 25, 26, 27, 28, 30, 34, 35, 36, 37, 41, 42, 45, 50, 62.... בערך

yoram415

New member
סיגל יש למייק מעריצים בני שנתיים

תשאלי את גולן הוא יספר לך!!!

yoram415

New member
מור ברוכה הבאה../images/Emo140.gif../images/Emo47.gif

את לא היחידה ששמעה את מייק והתאבה בקולו

תודה תודה גם......

כן הייתה לי תקופה שהייתינרדמת עם דיסק שלו ואז הדיסקמן שלי התקלקל והיו לי נדנודי שינה איזה שבועיים חחח ולכן אני גם יודעת את כל השירים בעל פה כל היום אני מזמרת לי אותם :) איך הייתי רוצה לפגוש את אח שלו............=/

שלום לך מאיה !

אני בת 18 מבת ים שמעתי אותו ממזמןןןן אבל רק לפני שנתיים הבנתי באמת מי הוא היה ומה בעצם עומד מאחורי היופי הזה...והתחלתי לשמוע את כל השירים שלו ויש לי מלא תמונות ואני מנגנת בגיטרה ואני יודעת לנגן את qui sauraועכשיו גם גיליתי שיש לי במשותף פה עם עוד כמה אנשים ואני שמחה ....מייק מס' 1!!!

laveeg

New member
מור ברוכה הבאה ושתדעי ש...../images/Emo27.gif

MIKE BRANT
NO1 EVER גולן

למעלה