אני חדשהה D:

GD ROCKS

New member
אני חדשהה D:

אז ככה. אני לא כלכך אוהבת את הלהקה הזאת למרות ששמעתי לא הרבה שירים שלהם (בסביבות ה-5) אבל כלכך הרבה אנשים אומרים לי שהם מעולים, אז החלטתי לתת להם צאנס אחרון D: אז אתם מוזמנים להמליץ לי על שירים שלהם. כמובן שלא את כל הלהיטים או השירים המוכרים שלהם. אני מעדיפה שירים ישנים ולא מוכרים כי זה לרוב החומר הכי טוב. נמנמ וכןכן. אני רותי בת 16 מב"ש [: אם אתם רוצים עוד פרטים אתם מוכנים לשאול [המהמ.. למרות שלמה לעזאזל תרצו לדעת עוד פרטים XD]. הא. ואני מכירה את המנהלת החמודה [: חהחהחה.

m i c k e y 15

New member
יויו וולקאם=] אני מיכל../images/Emo9.gif

כבר ראיתי אותך באיזה פורום...גרין די אולי? חיחי.. יאאא ALEXISONFIRE
גררר תהני

GD ROCKS

New member
נכון.

גם יש לי אותך במסן XD אני זוכרת אותך! אווו לגמרי 3>

הגרו

New member
ברוכה D:../images/Emo109.gif

Pretty in Punk זה אחלה שיר^^ כנ"ל על Where Is Your Boy שקוראים לו גם גרנד ת'יף אוטום אני פשוט לא יודעת לכתוב את זה באנגלית XD.

GD ROCKS

New member
נמ.

שמעתי את Where Is Your Boy [אבל רגע.. אין לו שם אחר? נו אני לא זוכרת במדויק אבל לפי מה שמופיע לי במחשב יש לו שם אחר =/] הוא נחמד אבל לא משהו מיוחד. אני אנסה את השני. TNX :]

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif יש לזה שם אחר חחח

זה פשוט שם לא קשור כזה שפאק.. שכחתי מה זה היה.. אבל יותר קל להגיד וור איז יור בוי

בהחלט כדאי לך ;]../images/Emo223.gif

נסי את Yule Shoot Your Eye Out בזכותו אני התאהבתי בהם וממ.. sophomore_slump_or_comeback_of_the_year Homesick At Space Camp The Patron Saint Of Liars And our_lawyer_made_us_change_the_name_of_this_song_so_we_wouldnt_get_sued Moving Pictures Tell That Mick He Just Made My List Of Things To Do Today בכלל הדיסק האחרון [From Under The Cork Tree] מדהים וFall_Out_Boys_Evening_Out_With_Your_Girlfriend הוא ממש הסטייל הישן שלהם, אינדי כזה ממש נחמד ומומלץ אה ומצטערת על כל הקווים האלה אין לי כוח למחוק אותם או לכתוב את השמות בלעדיהם ותישארי

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif Yule Shoot Your Eye Out

זה השיר הראשון ששמעתי אחרי שיצא שוגר
וגם לי זה באמת מה שגרם להתאהב בהם חח אחרכך שמעתי דד אין אריבל ו-וור איז יור בוי טוניגט.

galush29

New member
אם את רוצה דעה ממני,

אז אם שמעת שירים שלהם ולא אהבת את לא צריכה להכריח את עצמך לשמוע שירים שלהם בכל זאת בגלל שאנשים אחרים שומעים את הלקה הזאת.תשמעי מה שאת אוהבת ומה שמוצא חן בעייניך ואל תתעקשי לשמוע דברים שלא אהבת. זה מה שאני חושבת,אבל תעשי מה שבא לך

GD ROCKS

New member
את צודקת

אבל כל השירים ששמעתי עד עכשיו היו להיטים ובסגנון. אנשים אמרו לי שהם טובים ושאני אשמע חומרים ישנים שלהם לכן אני הגעתי לכאן וביקשתי המלצות לשירים פחות מוכרים, מומלצים וישנים. זה לא שאני שומעת בכוח ומחפשת בכוח לאהוב אותם D: פשוט אני חושבת שלא שמעתי מספיק בשביל להגיד שהם גרועים, כי בסה"כ שמעתי את הלהיטים שלהם+שיר או 2 מהדיסק החדש. בע בטח יוצא מההודעה הזאת שאני סותרת את עצמי אבל נו פאק מקווה שהבנת למה התכוונתי אם לא אני אנסה להסביר לך שוב XD

karin771

New member
השירים הכי טובים לדעתי הם:

The Patron Saint Of Liars And Of All the Gin Joints in All the World a little less sixteen candles a ittle more touch me Calm Before The Storm Dance Dance Dead On Arriva Homesick At Space Camp Saturday Sugar We're Going Down Love Will Tear Us Apart למרות שדנס דנס הוא להיט הוא שיר ממש ממש יפה בין האהובים עלי אז כדי לך להקשיב לו..

למעלה