אני חדשההה קוראים לי יובל ואני בת 14.. מתה על הארי פוטרר.. ומקווה להשתלב! =]
י יובי14 New member 4/10/06 #1 אני חדשההה קוראים לי יובל ואני בת 14.. מתה על הארי פוטרר.. ומקווה להשתלב! =]
פ פרד וויזלי המקורי New member 4/10/06 #3 היי יובל ברוכה הבאה! אני יעקב מירושלים בן 28. וזה לא בריא למות,תשאלי גם את וולדמורט. גם הוא לא מת למות,למרות שהוא מת להרוג אבל לא למות. עכשיו אחרי ששגעתי אותך מספיק אני אפרד ממך לבנתיים.
היי יובל ברוכה הבאה! אני יעקב מירושלים בן 28. וזה לא בריא למות,תשאלי גם את וולדמורט. גם הוא לא מת למות,למרות שהוא מת להרוג אבל לא למות. עכשיו אחרי ששגעתי אותך מספיק אני אפרד ממך לבנתיים.
ד דנונה לייט New member 4/10/06 #5 אתה יודע יעקב, יש פה ממש מתחת שרשור על "מה עובר על דראקו" אני חושבת שאפשר לשנות לו את השם ל:"מה עובר על יעקב" ברוכה הבאה, אני דניאלה.
אתה יודע יעקב, יש פה ממש מתחת שרשור על "מה עובר על דראקו" אני חושבת שאפשר לשנות לו את השם ל:"מה עובר על יעקב" ברוכה הבאה, אני דניאלה.
פ פרד וויזלי המקורי New member 4/10/06 #7 דנוש כבר הסברתי לך שאני צריך לשחק כאן תפקיד כפול ואפילו משולש.
S sirius felton New member 4/10/06 #4 ברוכה הבאה מכשפה חדשה! מאיה בערך 14 (פברואר) בכל מקרה אני בת 14! שלחי מסן
פ פוטר יא סקסי New member 4/10/06 #6 ארג, את היובל הרביעית בפורום. ואני תמיד חשבתי שיש לי שם מקורי . ברוכה הבאה, אניוויי.
Y yuvi217 New member 5/10/06 #8 עוד יובל לאוסף! ../images/Emo13.gif יש כאן כבר 3 יובל בסביבות גיל 14 את הרביעית אז ברוכה הבאה אני יובל, בת 14 [ה-פ-ת-ע-ה] השתלבות נעימה, מקווה שתהני פה!
עוד יובל לאוסף! ../images/Emo13.gif יש כאן כבר 3 יובל בסביבות גיל 14 את הרביעית אז ברוכה הבאה אני יובל, בת 14 [ה-פ-ת-ע-ה] השתלבות נעימה, מקווה שתהני פה!
D dida32 New member 5/10/06 #9 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif אני עדי, בת 13 ממודיעין. השתלבי לך בנחת, מכשפה.
E Eos14 New member 5/10/06 #11 ../images/Emo29.gif ברוכית../images/Emo70.gif../images/Emo8.gif שחר, עוד מעט בת 15... השתלבות נעימה