אני חדשההה! טוב..אז אני ממש חדשה בפורום..!! אז..שבת שלום וחג שמחח!
R rg0 New member 31/12/05 #2 אה...סורי על ההצפה אבל שכחתי... לשאול כמה דברים: הראל נכנס לפעמים לפורום?? מתי יוצא לו איזה סינגל או משהווו???
אה...סורי על ההצפה אבל שכחתי... לשאול כמה דברים: הראל נכנס לפעמים לפורום?? מתי יוצא לו איזה סינגל או משהווו???
ל לאו14 New member 31/12/05 #5 ברוכית../images/Emo141.gif היי..אני ליאור..בת 13 וחצי..!! איך קוראים לך ובת כמה את?! אנ'לא יודעת מתי הראל מוציא ת'סינגל הראשון..אבל עכשיו הוא עובד על אלבום שבעזרת השם יצא בפסח!! והראל לא נכנס לפה..כי זה לא הפורום הרשמי..!! מקווה שעזרתי..!
ברוכית../images/Emo141.gif היי..אני ליאור..בת 13 וחצי..!! איך קוראים לך ובת כמה את?! אנ'לא יודעת מתי הראל מוציא ת'סינגל הראשון..אבל עכשיו הוא עובד על אלבום שבעזרת השם יצא בפסח!! והראל לא נכנס לפה..כי זה לא הפורום הרשמי..!! מקווה שעזרתי..!
R rg0 New member 31/12/05 #6 אהה..תודהה!../images/Emo24.gif את השם שלי..אני מעדיפה לשמור לעצמי בנתיים.. בעוד 13 יום אני בת 14!! ומה הפורום הרשמייי???? חח..תודה וסורי על ההצפהה..
אהה..תודהה!../images/Emo24.gif את השם שלי..אני מעדיפה לשמור לעצמי בנתיים.. בעוד 13 יום אני בת 14!! ומה הפורום הרשמייי???? חח..תודה וסורי על ההצפהה..
S skaatit 1 New member 1/1/06 #9 ברוכה הבאה מאמי!!! ../images/Emo24.gif אני אורטל...בת 13 וחצי (טוב...כמעט 14 ) מקרית ביאליק... ההנאה מובטחת...
ברוכה הבאה מאמי!!! ../images/Emo24.gif אני אורטל...בת 13 וחצי (טוב...כמעט 14 ) מקרית ביאליק... ההנאה מובטחת...