אני חדשההההה קוראים לי נועה אני בת 11 וחצי ואני רואה גם ילדות רעות גרך הגב זאת סידרה מהממתת
נ נועה ויטל New member 12/3/06 #1 אני חדשההההה קוראים לי נועה אני בת 11 וחצי ואני רואה גם ילדות רעות גרך הגב זאת סידרה מהממתת
E edenc1 New member 12/3/06 #2 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo59.gif אני עדן אגב, זה 'ויטל' בגללו?
ר רונוש חיים שלי 2 New member 12/3/06 #3 ../images/Emo24.gifברוכית../images/Emo23.gif אני שיר, בת 13.. תהני בפורום, והשתלבות נעימה ומהירה -לא- הודגש באמצעות מדגישומטיק
../images/Emo24.gifברוכית../images/Emo23.gif אני שיר, בת 13.. תהני בפורום, והשתלבות נעימה ומהירה -לא- הודגש באמצעות מדגישומטיק
Y Yaaaaniv New member 12/3/06 #7 גם אני חדש...../images/Emo103.gif קוראים לי יניב. וגם אני צופה בסדרה באופן קבוע(כולה שבוע ויום )
ש שיר חולה על אגמי New member 13/3/06 #9 נועה מאמיייי ברוכה הבאה יפה שלי.. חחחחחחחחחח למי שלא יודע נועה זאת אחותי אהה ואם שאלתם אז זה כן נועה ויטל בגלל ידידיה ויטל היא מעריצה שלו
נועה מאמיייי ברוכה הבאה יפה שלי.. חחחחחחחחחח למי שלא יודע נועה זאת אחותי אהה ואם שאלתם אז זה כן נועה ויטל בגלל ידידיה ויטל היא מעריצה שלו
א א ל ו נ ו ש י ת New member 13/3/06 #10 שאאאלום! ../images/Emo41.gif אני אלונה. השתלבות מהירה ונעימה!