אני חדשדשה היי לכולם
מ מיתרוששש New member 17/4/04 #3 הייי וברור שאני חולה עליוווווו אהה ואגב חברה שלי פגשה אותו שבוע שעבר והיא עשתה איתו בוק.......
ע עידית 21 New member 17/4/04 #4 גם אני מתה ומכורה לו. פגשתי אותו 5 פעמים ויש לי איתו 5 תמונות. מאיפה את? פגשת אותו?
מ מיתרוששש New member 17/4/04 #6 אמממ אני לא פגשתי אותו עדיין אבל אני עוד אפגוש ואני מהקריות מאיפה את ובת כמה?
מ מיתרוששש New member 17/4/04 #8 בטח שהייתי ואני ועוד 3 בנות כמו מפפגרת צעקנו כל הפסטיגל לעופר חחח ופריצי צעקה לנו סתמי חחחחח איזה צחוקים זה היה!!!!!!!!!!!!
בטח שהייתי ואני ועוד 3 בנות כמו מפפגרת צעקנו כל הפסטיגל לעופר חחח ופריצי צעקה לנו סתמי חחחחח איזה צחוקים זה היה!!!!!!!!!!!!
ע עידית 21 New member 17/4/04 #10 אני עבדתי שם. הייתי סדרנית באולם. הייתי מאחורי הקלעים ומשכתי את רודריגו.
E e l u l a New member 17/4/04 #11 וווווווולקאם../images/Emo153.gif חיבוקייייי תהני פה אני אלה(אלולה) בת 13 וחצי.. כתה ח'.. מרעות זה במודיעין איסיקיו:166994807 ספרי משווווווו..!!! חחח וסורי שכתבתי לך אותו דבר כמו מישי אחרת שגם ראיתי שעכשיו הצטרפה.. אני לא מקורית
וווווווולקאם../images/Emo153.gif חיבוקייייי תהני פה אני אלה(אלולה) בת 13 וחצי.. כתה ח'.. מרעות זה במודיעין איסיקיו:166994807 ספרי משווווווו..!!! חחח וסורי שכתבתי לך אותו דבר כמו מישי אחרת שגם ראיתי שעכשיו הצטרפה.. אני לא מקורית