אני זקוק לעיצה!!!!

ב א ר י

New member
אני זקוק לעיצה!!!!

כתבתי לארוסתי לשעבר מכתב שאני רוצה להגיש לה בכדי שהיא תקרא אותו בפרטיות בלי שתרגיש לחץ מצידי,אני רוצה לדעת עצתכם האם לתת לה אותו או לא ??? ======================================================================== ככה כתבתי אותו בדיוק ! ======================================================================== לך האחת שבחיי. אותך אהבתי,אותך עדיין אוהב. אינני יודע מדוע סירבת להינשא ?! השארת אותי באי וודאות במשך זמן מה,עכשיו אני יודע שלא אהבת אותי מספיק כנראה. חבל רק שהמשכת בזה תקופה כזו ארוכה ולא אמרת לפני כן,הרי אמרתי לך שאני רוצה מערכת יחסים שבה הכל גלוי וידוע. ידעת זאת,אך המשכת להסתיר,מדוע? האם פחדת מפני וגם אם כן מדוע? הרי לא גרמתי לך אף רוע שבעולם,קיבלת ממני את ליבי ונשמתי. את יודעת זאת ואני יודע זאת. מאורסים היינו,ידעת שהכיוון הוא לנישואים ואני חושב ששלוש וחצי שנים בהם היינו אחד עם השנייה יום יום כל היום,זו תקופה מספיק ארוכה בכדי לומר שאינך אוהבת אותי יותר,הייתי מקבל את זה בהבנה מלאה וגמורה אולי תמוהה אך עדיין הייתי מבין יותר נכון מנסה להבין. אני רק ארצה לדעת מדוע? ואל תאמרי לי הלימודים ובלה בלה בלה. אימרי לי הכל בישירות ובכנות אני אספוג הכל אל תדאגי רק אימרי לי את האמת. שאני אדע אולי יש דרך לתקן משהו שלא ידעתי עליו. אני אמתין לתשובה ממך. דרך אגב רק שתדעי שבגללך אני פתחתי פורום אהבה ורומנטיקה בפורטל תפוז,רק בגלל הכאבים שמצאו משכן בתוך ליבי,בתוך נפשי שאת גרמת להם לבוא. אני עדיין מנסה להתמודד איתם,קצת קשה אך מסתדר איתם,למדתי לחיות איתם בשלום. יפיפה מאמי אני מחכה לך. נ.ב. תארי לך שכיום היינו אמורים להיות נשואים את זוכרת את התאריך שקבענו לנו לפני שנה וחצי? 1/04/2001 כבר עבר ואינו עוד. אוהב אותך ילדונת

בארי חברי..

השאלה באיזה קשר אתם היום.. אבל בכל מקרה, בסוף תעשה מה שהלב שלך אומר.. אני לא יודע איך היו היחסים שלכם אבל לפי איך שאתה מתאר את זה במכתב אני הייתי שולח אני חושב.. אבל שוב.. לך לפי מה שהלב שלך אומר.. שיהיה לך רק טוב.. ליטון

yoli

New member
בארי

מכתב מרגש, השאלה היא מתי נפרדתם? והאם זה רלוונטי עוד? כי אם לא מזמן, זה אכן רלוונטי, ואם לפני שנה שנתיים, אינך יודע היכן היא כעת.. דיברתם לאחרונה? יש לה מישהו? אם לא, הייתי ממליצה בחום, חיים רק פעם אחת ואסור לך לפספס את האפשרות שהיא עדיין מרגישה אלייך משהו , ורק מתביישת להגיד... בהצלחה, איילת

pank

New member
בארי יקר!

אני מעודדת אותך בחום לשלוח את המכתב, גם לאו דווקא משום שהוא יוביל לתוצאות המיוחלות, אלא למען עצמך ונשמתך, כך אתה אתה תדע שעשית כל שיבכולתך על מנת להבהיר לה כיצד אתה מרגיש. מכתבים מהסוג הזה, נותנים לנו כוח להשלים עם הדברים וללכת הלאה, כמו הגשת חשבון סופי. יש לי תחושה חזקה שלאחר שתתן לה את המכתב, אם לא תזכה לתגובה לה אתה מייחל, יהיה לך הרבה יותר קל להוציא אותך מליבה ולפנות אותו לבחורה מתאימה יותר. לדעתי הצנועה ההתלבטות מיותרת, כי שום דבר לא ירד ממך, עקב כנותך. איך היא תתמודד עם המכתב זוהי בעיה שלה, אבל הדברים אמורים להאמר, על מנת שלא יהיה יותר מקום לחוסר בהירות. פאנק שמאוד מאמינה בתקשורת פתוחה ואמיתית לטוב ולרע.

*g99

New member
בארי,

את האמת,לאחרונה רק גיליתי שעדיף לא לשמור,לא לשאול את עצמי שאלות,כי אין לי תשובות. אולי קצת באיחור,אבל אתה יודע,אני טיפוס כ``כ רגיש שפחדתי להיפגע. היום,לאחר שהבנתי שככה רק עוברים לשלב הבא,ע``י גילוי לב אפשר ללמוד על עצמנו,על הסובבים אותנו,ואתה יודע מה,היה לי יותר קל להתמודד עם זה...הרבה יותר קל... אני אתן לך דוגמה קטנה,זוכר את שערת הרגשות שלי לפני שבועיים...זוכר שהוצאתי את מה שהיה לי...ואיך הוקל לי,זוכר? יום אחרי זה כבר עבר לי. בארי,מה אתה יכול להפסיד? רק להרוויח: או שהיא תענה לך על השאלות שלך,או שבמקרה הטוב...יהיה המשך... בארי,בהצלחה,מכל הלב!!!

blue love

New member
בארי

בעקרון לא סיפרת מה הקשר ביניכם כרגע..ואם יש קשר בכלל.. אני יוצא מנקודת הנחה שאתם מנותקים כרגע אחד מהשניה.. עצתי אליך במידה וזה המצב..פשוט להכניס את המכתב לארכיון..ולא למסור לה אותו!! במכתב היצגת לה שאלות רבות שאת התשובה עליהם קיבלת בעצם שתיקתה ... לכן מיותר לדעתי להראות לה את המילים שכתבת.. היא הרי יודעת שאתה אוהב אותה..לא תחדש לה כלום בזה שהיא תשמע זאת שוב.. ואם היא היתה אוהבת אותך היא היתה איתך היום מתחת לחופה..ולא בניפרד ממך.. תמשיך בחייך ידידי..תמצא נתיב אהבה חדש שימלא שוב את חייך.. ואני מדגיש שוב..זאת עצתי בתנאי שאין ביניכם קשר קרוב כרגע!! blue

ב א ר י

New member
WOW!!!!!!!

תודה חברים שלי. איזה כייף לדעת שיש מי שעומד לצידי לעזור לי. תודה לכם. עכשיו כמה מכם שאלו מהו טיב הקשר כיום ובעבר ומה המצב כיום בכלל? אז ככה: טיב הקשר כיום הוא שאנו מדברים אחד עם השנייה מידי שבוע מינוס פלוס. טיב הקשר בעבר חבל על הזמן בכלל,לא הרגשנו יותר טוב בחיים ואני מדבר על שנינו,האהבה הייתה בינינו. וכיום המצב הוא שאנו אחרי פרידה של כחצי שנה בערך,עדיין היא לא מצאה מישהו כי אין לה זמן לכך והיא לא רוצה כל כך מישהו אחר,כך היא אמרה לי,בגלל כך,שקלתי לכתוב לה את המכתב הנ``ל,אוליי היא רוצה לחזור למה שהיינו לפני כן... והאמת שאני רוצה אותה בהחלט,ייתכן והיא פשוט לא יודעת כיצד לגשת אליי בכדי לומר לי זאת,אז אני חושב לפתוח לה את הדלתות בכדי שיהיה לה קל יותר. מה אתם אומרים עכשיו? בארי

*g99

New member
עוד לא שלחת?????

רוץ מהר!!! אין לך מה להפסיד!!! מחזיקה לך אצבעות,ילד... סליחה,גבר!

blue love

New member
בארי...

ok תארת כאן מצב חדש.. קיימת ביניכם כרגע מערכת יחסים של ידידים בלבד..(אולי ידידים זאת לא בדיוק המילה המתאימה...)..אבל אתם בהחלט לא בקשר רומנטי.. אני עדיין חושב שאם היא היתה מעוניינת לחדש את הקשר שהיה פעם..היא היתה רומזת..(אם היא חסרת בטחון)..או אומרת לך ישירות..(אם הקשר שלכם היה פתוח וכנה בעבר). אבל מצד שני אני לא רואה שיכול להיגרם נזק כל שהוא אם תשלח לה את המכתב..מקסימום במידה והיא תגיב בשלילה..תקבל תשובה חד משמעית לגבי עמדתה בנושא.. בקיצר ידידי...זאת החלטה שתיצטרך לקחת בעצמך... רק אתה יודע עם מי יש לך עסק בצד השני...רק אתה יודע איך לחדור לתוך הראש שלה..אנחנו יכולים רק לדמיין מה היינו עושים במצבך..אבל ההחלטה חייבת להיות שלך בלבד. blue

לבארייייייי, מבחינת ארוסתך

זה תם ונשלם אך לפי מה שאני מבינה, משהו לא ברור לך, זה לא נגמר כמו שצריך, יש לך שאלות שאין לך עליהם תשובה. זה נורמלי לרצות לדעת למה? מה לא היה בסדר? אז לדעתי האישית לא משנה כמה זמן עבר מאז נפרדתם, המכתב הוא חיוני מאוד, ויודע למה? כי האדם צריך קודם אבהרה לעצמו, לטהר עצמו מכל מיני שאלות, כדי שתוכל להמשיך הלאה, לפי מה שהבנתי אתה לא ממש יודע למה היא לא הסכימה להנשא. לדעתי, המכתב מסוגנן היטב, ואני בעד לתת לה אותו. תהא תשובתה אשר תהא כדאי לך. בתקוה שאתה תקבל כל תשובה שלה לטוב ולרע, בלי ליצור התכתבות חוזרת מצידך, כי מכתבך נועד רק לקבל תשובה לשאלה, לא לתת לה להרגיש שהנה עכשיו אני בדרך התכתבות נאחז בך שוב. בהצלחה!!!! יונית

למעלה