אני זקוק לאקורדים של השיר

אני זקוק לאקורדים של השיר

האהבה הישנה של שלמה ארצי בסולם לה מינור. אם מישהו יכול לכתוב לי אותם כאן בלי להפנות למקומות אחרים כי אני לא גולש ממחשב. תודה

דiד משה

New member
בבקשה, זה משמיעה ללא שום כלי לידי:

Am, Em, F, C, G, Dm כל השיר ככה. אולי בסוף הבית שים E בסוף. אני כותב עכשיו משמיעה, בלי שום כלי לידי. תתאים את האקורדים למילים ותגיד איך זה יצא לך..

דiד משה

New member
אני מנגן, באופן חלק, טפו טפו.. :)

משמיעה. אקורדים אני מנגן לפי מה שיוצא, ובד"כ יוצא טוב. מה שגרוע בשירים החסידיים זה שהכל חוזר על עצמו, אז לא צריך להיות גאון גדול. מי שרוצה ללמוד באמת אקורדים טובים, שישמע דניאל סלומון. למה, האקורדים לא היו בסדר?

האקורדים היו מצוינים!!

יוהו!!!!!!!!!!!אני כל היום שומעת את דניאל סלומון ומנגנת.הוא מוזיקלי ברמות..איזה אקורדים יפים!!!זה נכון שהשירים החסידיים חוזרים על עצמם.כי אם השיר יהיה עם אקורדים מוזרים הקהל החרדי לא יאהב אותו.כי הציבור החרדי מצומצם!!!

דiד משה

New member
תודה :)

גם שלמה ארצי גאון. עוד אחד שהוא גאון מוסיקלי זה אביב גפן, אך אינני שומע את שיריו.

הי

הפרויקט של עידן רייכל גם לא רע בכלל.השיר:יש בי עוד כח עכשיו כשהלכת...וכו' יש שם אקורדים מדהיממים!!במוזיקה החסידית מי שלדעתי גאון מוזיקלי זה ישי לפידות.ואולי גם ליפא שמעלצער.

דiד משה

New member
שוב, אולי ישי וליפא גאונים,

אבל במוסיקה החסידית זה לא יכול לבוא לידי ביטוי.

דiד משה

New member
מדויק יותר: מחר בלילה.

למה, מה יש? את יכולה לשלוח לי מקצב לדוגמה?

yonatangol

New member
אקורדים מדוייקים של האהבה הישנה

F EM AM האהבה הישנה זאת שברחה לי G DM G7 C מונחת שם ואף אחד כבר לא נוגע F EM AM מזמן לפני כל הסרטים הפורנוגרפים G DM G7 C היה עוד משהו פשוט להתגעגע F EM AM הכינורות המתוקים לא מנגנים לי G DM G7 C לא אשקר לך שאצלי הכל בסדר F EM AM אין שום פטנטים העולם נהיה כבר גימיק G DM G7 C אז בואי ונחזור לאינטימיות בחדר G AM בשלט רחוק מביט רחוק E Bb F את שוב לובשת לך שמלת כלה ואני תקוע בחליפת חיינו F G AM בשלט רחוק מביט רחוק לא אני לא אניח לך E Bb עד שהאהבה תחזור אלינו F EM AM את יודעת לא הייתי שרק לך סתם כך G DM G7 C הנביאים כבר מתו ואין מי שינבא לי F EM AM חלליות עפות למעלה ולמטה G DM G7 C פתאום זה שיר געגועים או שנדמה לי בשלט רחוק...

yonatangol

New member
אתה יכול לשנות כמה דברים.

במקום הG7 אתה יכול לעשות EM, זה יוצא יפה.. ובקטעים שיש E, תנגן AM ורק אז תנגן את ה- E. מתי שתרצה!! שיר יפה גם לגיטרה וגם לפסנתר..

למעלה