אני זקוקה לרעיון

נ ו ם

New member
אני זקוקה לרעיון

עוד 47 ימים ו13 מתכונות ובגרויות יש את הבגרות האחרונה שלי. יומיים אחריה המסיבת סיום. אולי למישהו יש רעיון לשיר סיום? (עדיף בעברית) אני חשבתי על "התחלה חדשה" של יהודה פוליקר. אי אפשר את "יוצא לאור" וגם לא את "ילדי הירח" כי שניהם היו שנה שעברה. אז... קדימה זרקו רעיונות!

התחלה חדשה/יעקב גלעד

שנים אני ואת בתוך מלכודת יותר מדי ביחד בתוך אותה ביצה היום אני נוסע לאן אני לא יודע אל תבכי, אל תבכי לכל סיום יש התחלה חדשה ותמיד הפרידה היא קשה זה הוא הזמן זה היום זה הרגע החופש קורא לי מכל הכבישים זה הזמן זה היום זה הרגע החופש קורא לי לצאת לחיים חדשים אני ואת טובעים במערבולת סבוכים במעגל סגור בדרך בלי מוצא יותר מדי ביחד רגשות אשמה ופחד אל תבכי, אל תבכי לכל סיום יש התחלה חדשה וכל דרך היא דרך קשה זה הוא הזמן זה היום זה הרגע... אין מחיר לחופש לא יקנו אותי חינם לא יקחו אותי בכסף אין שום כח בעולם זה הוא הזמן זה היום זה הרגע...

קשתונה

New member
אני מתרגשת! זהר גם את?!?!?!

אה ואגב עושים את זה במלא מסיבות סיום...גם לי"בניקים שלנוה יה את זה... אבל לאף אחד לא היה את הסרט של סיירת עידו... יש גם את "שיר פרידה" של שלמה ובן ארצי וסוף הוא תמיד התחלה של משהו אחר...

kedeman

New member
בחברות!!!

של פלטפוס! "בחברות, היו קטעים פה הכל קרה כל כך מהר וזה הזמן להזכר שכולנו חברים" משהו כזה שיר גאוני!!!! אצלי השנה הם עשו את פנאן אם יש אצלכם אנשים כישרוניים אתם יכולים לכתוב ולהלחין לעצמכם שיר

שיר נבואי קוסמי עליז

הוא נורא חמוד, וכיף לשיר אותו. רצינו להופיע איתו במסיבה שלנו בנוסף לעוד שיר, אבל לא היה זמן לעבוד עליו. בכל מקרה, אם את רוצה בכלל לחפש שירים בנושא של סיום התחלה וכו וכו את יכולה לחפש בשירונט. אם את לא יודעת את הכתובת אז הנה קישור.

mis take

New member
במסיבת סיום שלנו עשינו "התחלה חדשה"

!!! זה לפני שבועיים אני חושבת, ושינו קצת את המילים כדי שזה יתאים יותר... אמרו קבוצה במקום ביצה ועוד משהו שאני לא זוכרת...

למעלה