אני זקוקה לעצה!!!

lolo8

New member
אני זקוקה לעצה!!!

אני כותבת מאמרים ומעוניינת להדפיס אותם בסדר רציף כולל מספרי עמודים משני צידי הדף. האם מישהו יודע איך לעשות זאת אני אשמח לקבל תשובה אני כבר חצי מיואשת תודה

FourAces

New member
מה השאלה?

האם מישהו יודע לספר לך איך עושים את זה או האם יש למישהוא את הטכנולוגיה לביצוע? בעיקרון, מספור אוטומטי של העמודים הוא לרוב פונקציה של מעבד התמלילים או התוכנה המשמשת אותך לצורך הכתיבה. הדפסה על שני צידי הדף היא פונקציה של המדפסת, המזוהה על ידי השם "דופלקס". רק מדפסות המצויידות במודול דופלקס יכולות להפיק הדפסה דו צדדית במה שמכונה מעבר בודד (הן גם בד"כ יקרות הרבה יותר).

yossi_maoz

New member
אל יאוש

במדפסת הזרקות דיו מתוצרת יצרן שמכבד את עצמו, אפשר להגדיר במנהל ההתקנים של המדפסת פעולת הדפסה רק עבור דפים אי זוגיים או עבור זוגיים בלבד. מדפיסים את כל המסמך, כדפים אי זוגיים, הופכים את הנייר במזין ומגדירים מחדש על אותם דפים כדפים זוגיים. התוצאה המתקבלת היא הדפסה דו צדדית. הערה קטנה: כדאי לעשות טסט בעמוד בודד לפני שמדפיסים את המסמך כדי לראות שאת מדייקת ואין סטיות במיקום ההדפסה על גבי הדף. אגב, הטכניקה הזו מקובלת גם במכונות דפוס מסחריות מסוימות... אופציה שניה היא לחפש מישהו עם מדפסת בעלת יחידת דופלקס (הדפסה דו צידית).

למעלה