אני זקוקה לעצה

פשטות פשטות פשטות...

עכברונת מופלאה.. יש לך עשייה מדהימה ונהדרת..את יודעת מה את רוצה ומגשימה את זה.. בזדמנות זאת תוקירי את עצמך על כך.. כמה שאלות מדוע זה לא בסדר אם תמשיכי ותראי סרטים במקום ללמוד? מה יקרה אם תמשיכי כך, אך מתוך בחירה? ומה צריך לקרות על מנת שבאמת תשבי ללמוד ותהני מכך? מה יעלה את ההנאה מהלימודים? אור ואהבה אריק

זו בדיוק הבעיה, אני לא יודעת

בחרתי מקצוע שאני אוהבת מכל הלב, אני אוהבת את חומר הלימוד שלי , אוהבת אותו מאוד , ואני יודעת שכשאני יושבת ושוקעת אל תוך הלימודים אין לי בעיה להתרכז ולהבין ולהצליח אבל הבעיה היא חמש הדקות שדרושות על מנת לקחת את הספר ולהתיישב ללמוד ממש ועד שאני שאני נכנסת לשוונג כמו שאומרים ..... בגלל שאני אוהבת את הלימודים שלי , אני לא יודעת מה עוד יכול להעלות את ההנאה שלי מהם , פרט לעובדה שאשב ואלמד משום שהעובדה שאני לא לומדת בשעות הפנאי גורמת לאובדן ריכוז בזמן השיעורים משום שאינני מבינה לגמרי את החומר הנלמד משום שלא עברתי לגמרי על החומר שנלמד שבוע שעבר ... תודה אריק...

יש משפט שאומר..

"כאשר אני ישן אני ישן כאשר אני אוכל אני אוכל וכאשר אני מחרבן.. אני מחרבן" כלומר שהמקום שטוב להיות בו הוא איפה שאנו עכשיו.. להשקיע את עצמנו במה שאנו עושים באופן מלא בין אם זה עבודה , לימודים או מנוחה.. הבעיות מתחילות כאשר אנו לא במאה אחוז במה שקורה עכשיו.. אנו לומדים או עובדים וכל הזמן עסוקים בלרצות לנוח.. כשאנו נחים אנו חושבים על העבודה או הלימודים במקום באמת לנקות את הראש ולנוח.. את כותבת שהבעיה שלך היא " חמש הדקות שדרושות על מנת לקחת את הספר ולהתיישב " .. ואני שואל מדוע זו בעיה? האם את יכולה לראות את חמש הדקות הללו ככלי דרכו את נכנסת כולך ללימודים?... כזמן שדרוש לך להתמקד בכאן ועכשיו ובמשימה ללמוד? אם תוכלי להתייחס לזמן הזה כך.. איך תיראה ההתנהלות שלך ודעתך על ההתנהלות שלך? אור ואהבה אריק

גריג

New member
בלי קשר לכלום (מה השאלה?)

אם לא שמת לב את תותחית על - כל הכבוד

למעלה