אני זקוקה לעזרה!!!

אני זקוקה לעזרה!!!

אני רוצה לבנות מערך בנושא התפילה,הבעייה היא שאין לי שום תשתית למערך! למישהו יש פעולות, מאמרים ודברים בסגנון שקשורים לתפילה? אגב-לשבט נבטים..

א ה ה ה ה

New member
קודם כל...

תנסי לחשוב מה את רוצה להעביר להם במערך..ואל סתם תגידי "תפילה" אלא מה בתפילה?שלא ידברו?שידעו שתפילה זה בא מהלב?שתפילה יכולה לעזור?וכו' וכו'.. וחוצימזה שזה שבט נבטים,אז מן הסתם את צריכה יותר דרך משחקים וכיף..נכון?אלא אם אתם יושבים וקוראים מאמרים ודנים עליהם ואז אין בעיה כי באינטרנט יש מלאאא. וחוצימזה שלי יש פעולה על תפילה שזה עם המטרות החניכים יבינו שהקב"ה עונה לכל התפילות גם כאשר נדמה שלא,החניכים יבינו את ההבדל בין תפילה מנוסחת לתפילה אישית,ו"לאבא מותר להגיד לא.." וכולם בפעולה אחת!את מכירה את הפעולה הזו? וגם יש את זה שזה כאילו רדיו והשיחה מתערבבת עם נושא אחר ויוצא משהו מצחיק..מכירה? ת'אמת שזה מה שעולה לי לראש עכשיו..אבל אם תרצי עזרה אשמח לתת לך עוד
ולעזור לחשוב
בהצלחה!!

א ה ה ה ה

New member
רגע..

הפיסקה הראשונה נשמעת כזאת מאיימת..אז התכוונתי שתשבי עם עצמך ותחשבי מה את רוצה להעביר להם בתפילה, ככה יהיה לך הרבה יותר קל להכין פעולה
ומערך... מקווה שעכשיו זה לא נשמע מאיים כ"כ

שרוך

New member
הייתי שמח אבל יש לי עזרה

בס"ד למנהלת היקרה אז ככה עצה שלי אם את מכירה או שיש לאחים ש'ך תספר תפילת ישרים של רב מעצמונה הוא ספר ממש חזק אולי ברמה גבוהה טיפה אבל ממש מומלץ בנושא תפילה ספר שני שממש יוכל לעזור לך זה פניני הלכה של הרב מלמד בנושא תפילה ספר שלם שעוסק רק בתפילה בעיקר הלכות אבל יש גם כמה פסקאות טובות!! בהצלחה שרוך

שרוך היקר!

איזה כיף לראות אותך פה! אני מתרגשת.
איזה רב בדיוק חיבר את "תפילת ישרים"? נראה לי די אידיאלי..

yos9

New member
אצלנו בסניף-

אחרי שעושים לנבטים מערך על תפילה, מביאים להם סימנייה מושקעת עם סדר מנחה לשבת (מה עושים...) והם ממש מתלהבים! זה הולך יופי- שווה לך לעשות. אני לא מדריך נבטים, אבל בהזדמנות אני אוכל להביא את המערך. בהצלחה!

למעלה