אני זקוקה לעזרה

Dorin Giro

New member
אני זקוקה לעזרה

אני צריכה את המילים בעברית של השיר של מייק ברנט - "זו תפילתי" אני לא יודעת איך לחפש אותם. מחר אני מעבירה הרצאה שקשורה לפריז, וצריכה לדבר על השיר הזה ספציפית. יש מישהו שיכול לעזור לי ? תודה מראש - לכל מי שיכול לעזור לי. המייל שלי [email protected] דורין

M i k e s F a n

New member
שלום דורין../images/Emo170.gif../images/Emo116.gif

באתר שבנתה אחת המעריצות של מייק ששמה שונית, ישנם תרגומים מלאים לכל שיריו של מייק, לעברית ולאנגלית. התבונני כאן. שיהיה בהצלחה

Dorin Giro

New member
אני אוהבת אותך

תודה. אני מעבירה המון הרצאות בנושאי פריז. אבל היום בערב בקשו ממני ספציפית לדבר על מייק ברנט. ועל כמה שירים ספציפיים שלו. נושאי ההרצאות שלי בדרך כלל - הוא על הרומנטיקה הצרפתית שממנה נוצרו השנסונים. הרבה על אדית פיאף, איב מונטאן. היום בערב אני אדבר על יוסי בנאי בהקשר של ג'ורג' ברסנס ועל מייק ברנט. תודה גדולה. דורין.

M i k e s F a n

New member
הייתי שמחה לבוא ולשמוע../images/Emo9.gif

את הרצאתך. כל מה שקשור למייק ברנט הוא מעניין.

racheli78

New member
ואני גם...באיזו מסגרת לימודית את

מקמיית את ההרצאה?הלוואי ולי היו כאלה הרצאות להעביר

Dorin Giro

New member
אני מעבירה המון הרצאות . . .

על כל מיני נושאים הקשורים לפריז, בכל מיני מקומות. חוגי בית, כנסים, פנויים פנויות, ועוד. בימים אלו אני מדברת הרבה על יוסי בנאי בהקשר של השנסונים של ג'ורג' ברסנס, ומייק ברנט . תודה על העזרה. היום בערב העברתי הרצאה פיגוז בנושא מייק ברנט. אני מספרת את סיפור חייו, תוך השמעת כמה מהשנסונים שלו, אני גם מסבירה בעברית את המילים של השירים, כי זה קהל שלא יודע צרפתית. תודה לכולם בפורום שעזרו לי. דורין

mikebrant78

New member
שלום לך דורית, מה שלומך?../images/Emo203.gif

נחמד מאוד לשמוע על פועלך. נשמע מעניין מאוד. רציתי להאיר את עינייך ולומר לך ששיריו של מייק ברנט אינם שייכים לז'אנר השנסונים כדוגמת: אדית פיאף ושות', שם האקורדיון שלט. שיריו של מייק ברנט שייכים לזרם מודרני יותר שתחילתו בראשית שנות ה-60. זמרים בולטים נוספים ששייכים לתקופת ברנט הם: מישל פולנארף, מישל פוגאן, כריסטוף, אלן בריאר, ז'אן פרנסואה מישל, לואיג'י, דלידה, סילבי ורטאן, ז'ו דסאן ועוד רבים וטובים. כידוע בשנותיה הראשונים של המדינה, הושפענו (למזלינו) מהתרבות הצרפתית וכך גם המוסיקה בארץ נראתה. הלהקות הצבאיות שרו בעברית שנסונים. כל זאת בניצוחם של יוסי בנאי ז"ל ונעמי שמר ז"ל. אלעד:)

Dorin Giro

New member
אפשר שוב לעזור לי ?

איפה יש לכם כתבה מרוכזת על נושא המאפיינים המיוחדים של השנסונים - של מייק ברנט ? תודה דורין

mikebrant78

New member
היי דורין,../images/Emo106.gif

כפי שאמרתי בשיריו של ברנט אין את המוטיבים שיש בשנסונים, וכפי שציינתי, מה שמאפיין את השנסון בדר"כ הוא האקורדיון. באשר לכתבה כזו, הרי שאין דבר כזה. אלעד:)

racheli78

New member
אני שמחה שאת מגבירה את המודעות

של הציבור למייק...גם אם זה רק חלק קטן מנושא כללי..יישר כח רחלי

למעלה