אני זקוקה לעזרה..

ע ד י ד ע

New member
אני זקוקה לעזרה..

רשמתי את זה כבר בפורום "בעיות בגיל ההתבגרות". אבל לא ממש מבינים אותי.. אז הנה, תגידו את דעתכן על הסיפור הזה: יש לי בת דודה בת 17 וחצי (מורן) ואח בן 18(אורן). והם שומעים דכאון, וקונים מחברות מותגים וזה. (תכף תבינו מה הקשר). עכשיו.. יש לי חברה הכי טובה בעולם, בת 13 (בגילי, שמה בת-אל) והיא כמו אחות.. (אמא שלה היא החברה הכי טובה של אמא שלי) היא אוהבת דכאון וגם אותו דבר כמו אורן ומורן. היינו בחופשה, ואותי הם השאירו בצד, הם כל היום בילו ביחד, ויצא שאני הסתובבתי או הם ההורים, לפעמים איתם, או עם 2 האחים של בת-אל, שהם קטנים ממני. הרגשתי קנאה.. כאילו, אני פה ואף אחד לא שם לב. בת-אל, באה איתי אל מורן הבייתה, ושוב, הן הבינו אחת את השנייה, והתווכחו איתי על מותגים וטענו שאני ילדה קטנה וכשאגדל אני אבין למה כדי לקנות מותגים. וזה בכלל לא נכון! ומה השתנה כ"כ מהר?! אני הערצתי את אחי ובת דודה שלי, למה עכשיו הם שונים כ"כ?! נעלבתי מאוד, ולא הראתי את זה.במשך הטיול הם לא כ"כ התייחסו אליי, ואפילו ממול העניים שלי קבעו מה ללבוש, ומה לאכול, ואותי לא שיתפו. אם זה לא מספיק, ביום שישי בת-אל ישנה אצלי, ואחי כל הזמן עקץ אותי וקרא לי "פריקית" ואמר לי "לכי תלבשי שחור" וכאלו. מאוד מאוד נפגעתי. הוא התייחס כל הזמן אל בת-אל, והם ירדו עליי. הם הכינו צמיד ורציתי שאורן ילמד אותי והוא אמר לי "אני לא מלמד טיפושות" כמובן, זה היה בצחוק והוא התנצל וזה, אבל אני התחלתי להתעלם ממנו, זה היה השיא. אני ממש מרגישה כאילו אני אוויר! ואם מתייחסים אלי זה בשביל לקרוא לי פריקית וכאלו. מה אתם אומרים? הקנאה הזאת טיפשית? מה לעשות בנידון?

מה שאת צריכה לעשות זה...

את צריכה לדבר עם ההורים שלך על ההינהגות של אחיך ועם חברה שלך את צריכה לדבר אבל במוקדם או מאוחר הקטע של המותגים יעבור לה...

ע ד י ד ע

New member
זה לא שאחי מתייחס אלי רע!

שלא תבינו לא נכון. אחי מתייחס אלי הכי יפה בעולם.. פשוט לפעמים יש לו קטעים כאלו..

תגידי לו שזה מציק לך הוא יפסיק עם ז

זה... ואני יודעת בגלל מריבה גדולה שהייתה לי עם בן דודה שלי... עכשיו אנחנו מדברים...

זה מזכיר לי אותי ואת חברה שלי

רק שהיא הפריקית בסיפור
ואני הפאקצה בסיפור
רק שאני לא מאלה שלובשות מותגים ומתלהבות מפומה..לובשת מותגים אבל לא הרבה
תמיד מציקים לה עם זה שהיא פריקית
ואנחנו החברות הכי טובות שיש כבר 10 שנים אם לא יותר
לדעתי פשוט תגידי לאחיך שיפסק עם זה כי זה מציק,ואם הוא יצחק או משהו,אז פשוט תתעלמי
כשמעירים לחברה שלי היא פשוט לא מתייחסת..אולי רואים שתוך תוכה אולי היא טיפה מתבאסת מזה אבל היא בדרך כלל צוחקת על זה אחרי זה..

סתיו מם

New member
../images/Emo140.gifתשמעי - את מקסימה

והם שטחיים. ואת מה-זה צודקת. וזה באמת מעליב. את יכולה להתנחם בעובדה שאת באמת הרבה יותר מתוחכמת ומבינה שדברים חיצוניים פחות חשובים מהדברים הפנימיים. ואולי עכשיו את מרגישה מושפלת, אבל כשתגדלי תהיי חזקה ובטוחה, כי את אמיתית. ולא עושה אוונטות עם כל הדכאון הזה. זה הכל חיצוני. שחור, ירוק, ורד - מה זה משנה, העיקר מי אתה מבפנים. ובגלל זה יש לי שתי חברות הכי טובות בעולם ואנחנו כל כך שונות, אבל בחיים לא ניפרד כי אנחנו חברות אמיתיות. ואנחנו חברות בגלל האופי. ולא בגלל דברים חיצוניים.

tamarushz

New member
:(

מסכנה.. לא הייתי שורדת.. אממ, וואי, את ממש ילדה מתחשבת! בטח ממש כיף להיות חברה שלך.. אכפת לך שחברה שלך לא תהיה עצובה בטיול, ואכפת לך מקרובי משפחה לך.. "מותגים" תאמיני לי, מותגים לא שווים כלום! חוצמיזה, מה זה משנה מה את לובשת?! אם את ילדה מקסימה [ואת ילדה מקסימה] אז מה זה משנה??!! אממ, אין לי עצה, כי אני ממש גרועה בעצות, אבל בכלמקרה,תלבשי מה שאת אוהבת!! [כן, זה נשמע דיי מטופש במצב שאת נמצאת בו, אבל אל תקני לעצמך חברים במותגים.. החברים האלה גם ככה לא שווים הרבה.. [מתצפית שערכתי בכיתה] ]

ע ד י ד ע

New member
בערך.. אני מנסה להתחשב

לפעמים, אני לא שולטת בעצמי, ואני מסוגלת לפרק מישהו, אבל בחיים אני לא אעשה את זה.. בכל אופן, תודה לכולן!

NeTuSh141

New member
תשימי עליהם זיןןןןן

וזה מה שיש לי להגיד לך!!! חולה עלייך
נטע

למעלה