אני זקוקה לעזרה...

=Wednesday=

New member
אני זקוקה לעזרה...

קודם כל שלום, קוראים לי דלית, אני בת 16, ואני נכנסת השבת להדרכה...
אני צריכה רעיונות למשחקי שיתוף פעולה (כמה נדוש..) לכתה ג´ שמתאימים לשבת ולא דורשים כיסאות וכאלה. תודה, תזכו למיץ!

טרמפיסט

New member
לא ידעתי שהתחלת להדריך..

רגע רגע רגע...את מדריכה כיתות ג´? זה אומר שזה לא בנ"ע. איפה את מדריכה? ארני מהמר ששלחו אותך לאיזה סניף פיתוח מטעם האולפנה. בכל אופן; שיהיה בהצלוחה

=Wednesday=

New member
קרוב.... ../images/Emo3.gif

זה היה סניף של "דרך ארץ" - תנועה קטנה ולא מאורגנת, כמה בנות מהאולפנה הקימו את הסניף, ועכשיו הוא עובר לבנ"ע... וכיתות ג´ היו ביחד עם ד´, אבל עכשיו הפרדנו אותם אז ג´ נשארו - נראה לי שזה נקרא זרעים. יש עוד משהו שאתה רוצה לדעת, או שזה מספיק? ומה אתה בכלל עושה בפורום בנ"ע?!

The Mad Hatter

New member
שאלה קטנה,

מאיפה את? (ונחמד לראות אותך גם פה...אם יש לך מושג מי אני בכלל...) גם אצלינו השנה היתה אפשרות להדריך בדרך ארץ במסגרת המחויבות האישית... בכל מקרה, רציתי לדעת את זה. (אני הדרכתי ב"תנועת" "עוז" במסגרת המחויבות האישית. גם-כן משהו דומה ל"דרך ארץ" וגם אני הדרכתי כיתות ג´...) ומזל"ט על הכניסה. אבל מכיוון שעוד לא נכנסתי להדרכה (אני עמיצורניקית...:/) אין לי ממש רעיונות ו... טוב, ההודעה הזו די מיותרת, נכון? בכל מקרה, המטרה היתה שתגידי לי מאיפה את, למקרה שאיבדת אותי...:)

=Wednesday=

New member
אם אני יודעת מי את?!

ליאת, את ממעיטה בערך עצמך...
אבל מוזר לראות את הניק שלך בלי
. חחח.... אני אגיד לך במשנזר איפה אני גרה. אבל לא הבנתי בדיוק אם הדרכת או לא הדרכת... למעשה בלבלת אותי לגמרי אבל לא משנה
ויובל וליאור - תודה שהגבתם!

The Mad Hatter

New member
טוב, אני אנסה להסביר את עצמי...:)

אני משתמשת בה"פ כדי שיזהו את ההודעות שלי ביער הזה שיש שם...וכאן, {נו אופנס} אין יותר מידי הודעות...:/ אבל יום אחד אני עוד אאמץ את ה
כשכבר לא יוכלו לזהות את ההודעות שלי מרוב עומס. יום אחד...) בכל מקרה, מכיוון שאני עמיצורניקית צוציקית בת 15 שסיימה כיתה ט´, אני *לא* מדריכה. אבל היתה לנו מחויבות אישית במסגרת הביצפר, ולמרות שלא ביקשתי להתנדב שם, שיבצו אותי בתנועת טרום-בני-עקיבא לא ממש מאורגנת שנקראת "עוז", שם הדרכתי בנות מכיתה ג´. ואמרתי שהיתה אפשרות להתנדב בעוד מקום דומה בתנועה (טוב, לא בדיוק...) שנקראת "דרך-ארץ". אז רציתי לדעת מאיפה את, כי חשבתי שיש את זה רק ברמת-גן ו...לא יודעת. קצת התבלבלתי, אולי (בטוח). אני מקווה שהייתי מובנת בהודעה הזו. את לא יודעת איך התאמצתי...:/

=Wednesday=

New member
לא כולם בבת אחת! ../images/Emo2.gif

טוב, בסוף זה לא בשבת הזאת אז זה פחות דחוף, אבל עדיין אני אשמח מאוד לרעיונות! תודה ושבת שלום

אממממ

אם השבת את נכנסת להדרכה, תחשבי על משחק שמתאים לילדים קטנים, שדרכו תוכלי להכיר אותם, זה עובד אצל הרבה חבר´ה... -יובל-

למעלה