מבינה אבל לא מקבלת
כי אנחנו חיים בחיי היומיום, זה שאולי באופן טכני אנחנו נכנסים לקטגוריה לא אומר שאי אפשר לעשות עוד רבע צעד ולפנות אלינו בצורה המקובלת. ועוד דבר, נהוג, כשיש גבר בקהל, לפנות בלשון זכר (לא מתה על זה, אבל יודעת שנהוג) לו נהגה כך, והיתה כותבת את כל השאלון בשפת זכר (תוך הערה בהתחלה שהשאלון מיועד לשני המינים), זה היה מתקבל בעיני אחרת מאשר כשהיא כן כותבת זכר/נקבה לאורך כל השאלון, אבל המילה לסבית לא מוזכרת אפילו פעם אחת, למרות שאין ספק שזה חלק מקהל היעד שלה. אם היא כבר הקפידה על פניה לשני המינים, אני לא מבינה, סמנטית, למה לא לפנות ללסביות. עכשיו בואי נחבר את זה גם לבורות הקלה שנדפה מהשאלון... ועוד דבר, שפה היא סוג של הכרה, וכמו שאת בטח יודעת, יש לא מעט קבוצות שרבות על הזכות להכרה (לסביות בינהן) ועל הזכות לקבל את היחס אליהם כמו שהם מגדירים את עצמם (למשל נשים... ), לא יודעת, לי זו נראית רגישות מינמלית, אם את פונה למישהו, מבקשת את שיתוף הפעולה מצידו, ועוד נותנת שאלון סגור, לפנות בצורה המקובלת ועם ידע בסיסי מוקדם. ועוד מילה קטנה על ההגדרה "חד מיני", בעיני ההגדרה לא הגיונית בכלל (כמו להיות אמא חד הורית- היא לא חד הורית, הילד שלה חד הורי) ככה אנחנו לא חד מיניים, אנחנו נמשכים לשני מיננו (והסטרייטים נמשכים לבני המין הנגדי, אבל הם לא דו מיניים, אין להם שני מינים) כך שאני לא אבוא לתקן שגיאה היסטורית, אבל אני כן מצפה מאדם שחי בישראל 2008 להכיר את המילה הנפוצה לכינוי אישה הנמשכת לנשים "לסבית".