אני זקוקה לעזרה

shofif1

New member
אני זקוקה לעזרה

יש לי ילדה מתוקה בת שנה ו3 חודשים בלילה היא מתעוררת כמעט כל שעה וחצי - בשביל מוצץ/מים ואני ממש לא יודעת איך להפסיק את ההרגל הזה צרה נוספת היא שאני לא יכולה לתת לך לבכות כי היא זורקת את המוצץ על הרצפה שהיא מתעוררת - ואז היא בוכה גם שאני אביא לה אותו למישהו יש רעיונות כי אני עייפה...........

ניסית להשאיר לה בקבוק מים ליד/בתוך המיטה?

ניסית לפזר לה מספיק מוצצים במיטה מסביב כדי שתוכל לקחת לבד? לולי שלנו לא לקחה מוצץ מעולם ולכן בענייני מוצצים אני לא מנוסה, אבל נסי לפזר לה במיטה מספיק מוצצים ובלילות הראשונים גם ללמד אותה שהמוצץ נמצא לידה והיא יכולה לקחת מבלי לקרוא לך. כנ"ל לגבי בקבוק מים. יתכן שזו גם תקופה ומשהו מציק לה - אולי שיניים, אולי היה איזשהו שינוי במשפחה או במסגרת אליה היא הולכת (אם היא במסגרת). בכל מקרה שולחת לכן
ומקווה שתחזרו לישון בשקט ובנעימים בקרוב.

shofif1

New member
תודה על העזרה

הלילה פשוט החלטתישאני לא נותנת לה בקבוק- מים אז זה היה קצת קשה - אבל אני מקווה שהלילה הבא יהיה יותר קל ואולי אולי אני אצליח :)

למה לא לתת מים?

אצלנו לרון יש במיטה בקבוק מים ו-4 מוצצים (בערך) ככה שאם הוא צמא או רוצה מוצץ אז הוא יכול לעשות את זה בעצמו. מה רע בלשתות מים בלילה אם היא צמאה?

shofif1

New member
אבל היא קמה כל הזמן

אולי זה פשוט הרגל שהיא יצרה לעצמה - לקום ולשתות בקבוק מים??

אז מה?

כל עוד זה לא מפריע לכם לישון אז למה שלא תקום לשתות? אצלנו קורה הרבה פעמים שרון מתעורר בלילה, שותה, מדבר לעצמו קצת וחוזר לישון לבד, בלי עזרתינו ובלי שהוא ידרוש תשומת לב מאיתנו. לדעתי - כל עוד זה לא מפריע לשינה שלכם אז למה שלא תשתה במיוחד אם היא צמאה

למה לא?

כמו שמבוגרים לעיתים צמאים באמצע הלילה, אין סיבה שילדים לא יהיו צמאים... אני לא חושבת שלמנוע ממנה מים הוא הפתרון הטוב, לדעתי אם היא רוצה וצריכה לשתות, אל תמנעי זאת ממנה. בלילה האחרון בתי התעוררה וביקשה מים, שתתה הרבה ובשקיקה וחזרה לישון, כך שלפעמים הם אכן צמאים מכל מיני סיבות (חם, לא שתו מספיק במהלך היום..) ולא כדאי למנוע זאת מהם. מקווה שלילה עבר עליכם בצורה טובה יותר (כי עלינו לא
)

4 מוצצים מפוזרים במיטה ובקבוק מים זמין

ככה אצלינו ישנים כבר המון המון זמן. בהתחלה הוא היה מתעורר ובוכה, ואז אני הייתי ניגשת בשקט ומכוונת את הבקבוק לגישושים שלו ותוך יומיים-שלושה הוא פשוט התחיל למצוא אותו לבד ונגמר עניין. אותו הדבר קרה עם המוצץ וגם זה נפתר. היום, אחרי שכבר מעל חצי שנה הוא מסתדר לבד הוא קצת הפסיק עם השתייה בלילה (אני רואה בבוקר שהוא לא שתה מהבקבוק) כך שאני מניחה שזה משהו שמשתנה

למעלה