אני זקוקה לעזרה לגבי רגישות לחלב לתינוקות תוד

אני זקוקה לעזרה לגבי רגישות לחלב לתינוקות תוד

אז ככה מעייני שלי בן שנה ושבועיים עד לפני חודש היה יונק בלעדי הכל היה בסדר מעולם לא הראה סימניים של אלרגיה לחלב ואני צורכת הרבה חלב לפני חודש התחלתי לתת לו בקבוק סימילאק 1 לפני השינה חוץ מזה המשכתי הנקה בערך באותו זמן הוא התחיל לעשות קקי שחור משחור ממש נוראי ומסריח ברמה קשה אחרי שבועיים החלפתי לו למטרנה ואחרי עוד שבוע לאופטימיל אבל המצב נשאר אותו דבר בין ההחלפות גם עשו בדיקת צואה שיצאה תקינה אבל הקקי המשיך אותו דבר ביום שלישי שעבר עשו לו 3 בדיקות צואה לפרזיטים שיצא שלילי בדיקת צואה רגילה שעוד לא הגיע התשובות ולדם סמוי שהגיע חיובי יש לנו תור לגסטרו ובינתיים צריכים לעשות בדיקות לצליאק ועם טבליה מיוחדת שהביאו מסורוקה בדיקה בצואה לרגשיות לחלב השאלה היא אם מישהי נתקלה במצב שילד רגיש לחלב אבל לא לחלב של האמא שהיא צורכת הרבה מוצרים והאם מישהי נתקלה בתינוקות שצורכים על בסיס יומי קוטג גבינה מעדנים וגלידה (לפעמים) והם אלרגים לחלב או לסימילאק ואיזה בדיקות עשו לגלות את האלרגיה ומה זה אומר ביום יום האלרגיה לחלב?? תודה רבה

osnat3333

New member
בטח נתקלתי - שתי הבנות שלי

1. כן, ילד יכול להיות אלרגי לחלבון חלב פרה (לפורמולות חלביות), ולינוק יופי חלב אם כשהאמא אוכלת מוצרי חלב. 2. הבנות שלי מעולם לא הצליחו לאכול פורמולה, אבל אכלו בסדר גבינות צהובות ומוצרי חלב. חלב ניגר התחלתי לתת בגיל מאוחר יחסית, ובכמויות קטנות. הדרך שעבדה אצלנו זה הנקה עד הסוף, ללא תמ"ל, עד שראיתי שהן אוכלות בסדר ומגוון אוכל מוצק. אצלנו זה היה בגיל שנה וחצי. זה ברוב המקרים עובר עם הגיל. אצלנו הן הקיאו את התמ"ל, אז לא עשינו בדיקות צואה/רגישות/ וכאלה, הרופא פשוט אמר להוריד את התמ"ל, וזהו. מה שכן - עשינו טסטים בסביבות גיל שנתיים, שיצאו שליליים. ד"א, יש את הפורמולות הצמחוניות על בסיס סויה, ויש את נוטרמיגן על בסיס חלבון מפורק (שניתן עם מרשם רופא, עם טעם מר ולא טעים,לא בטוח שילד בן שנה+ יסכים לשתות). תכ"לס, את יכולה או להמשיך להניק (אם זה אפשרי) בלי התמ"ל+ מוצקים או לתת תמ"ל לא חלבי + מוצקים או, לבנות תפריט מוצקים מאוזן עם מקורות סידן ללא חלב (אולי עם דיאטנית?).

למעלה