אני זקוקה למידע

toktok3

New member
אני זקוקה למידע

אני מעוניינת לברר לגבי מספר מוצרים קטן שאני משערת שמיובאים מסין השאלה שלי מי היבואנים למוצרים אלו והאם כדאי להתקשר עם יבואן בחול המוצרים הם בודהה קטן בגודל 3 ס"מ, מטבעות סיניים, מטבע של ין ויאנג ונרות קטנים בגודל 2 ס"מ, הכמות שאני צרכה היא בשלב ההתחלתי בסביבות 1000 יחידות מכל פריט, אני מודה לכל מי שיכול להעביר לי מידע או ליבואנים עצמם שייצרו קשר ביי.

zoti

New member
ואת חושבת שהיבואנים של בודהה קטן

בגודל 3ס"מ, מטבעות סיניים ומטבע של ינג יאנג יזהו את עצמם לפי התיאור בפורום? נראה לי שלא תהיה לך ברירה אלא להשקיע ולחפש את היבואן.

Benkok

New member
בשביל לקבל מידע צריך לתת מידע...

1. בודהה בגודל 3 ס"מ זה טוב ויפה, אבל מן הסתם בודהה מזהב, בודהה מעץ, בודהה מבראס, בודהה מפיוטר או בודהה משנהב עולים אחרת אחד מהשני...מאיזה חומר את רוצה את הבודהה? 2. מטבעות סיניים (יש בערך מיליון דוגמאות שונות...) ומטבעות של ין ויאנג - כנ"ל... 3. נרות קטנים בגודל של 2 ס"מ...אני משער שזה הגובה...אבל אנחנו חיים בעולם תלת מימדי...נרות לאיזו מטרה? איזה צבע? איזה עיצוב? אני מקווה שהבנת את הפואנטה...

toktok3

New member
תודה בנקוק

היי ממש רציתי שאתה תענה לי, אני אוהבת את התשובות שלך (אני לא צינית) לאמיתו של דבר אינני יודעת איך להגיע למידע מבלי לפרט באופן מוגזם את הפריטים במדוייק , אולי יש דרך שאני אוכל לפנות אליך באופן יותר אישי אז אוכל לפרט במדוייק ... אז לילה טוב בינתיים .

Benkok

New member
../images/Emo9.gif די תפסיקי...טוב נו, תמשיכי...

וברצינות - יש מסרים (למרות שאני ממש לא אוהב אותם כי אין דרך לעקוב אחרי הודעות יוצאות, שזה משהו מאוד מאוד חשוב, בייחוד בעסקים...) מעבר לזה, יש מיילים (באתרים שבחתימה שלי...) הכנה מקדימה לפני שאת כותבת - רצוי שתצרפי תמונות (אם יש), מידות, מחירי מטרה ועוד כל בדל אינפורמציה שאת חושבת או אפילו לא בטוחה שרלוונטים לנושא...

toktok3

New member
השארתי הודעה באימל

היי כתבתי לאימל שלך אני תקווה שזה הגיע בכל אופן המרחק... אז להשתמע.

למעלה