אני זקוקה ליעוץ..

דבילו

New member
אני זקוקה ליעוץ..

כדי שאחר כך אני לא יתחיל לקטר לכם אני מבקשת יעוץ כבר מעכשיו , החל השבוע השני של אוגוסט באה אחת הבנות של החבר שלי ואחרי שבוע הבת השניה מצטרפת יחד כך שבסה"כ הן יהיו אצלי שבועיים - שבוע לבד ואח"כ עוד שבוע יחד. זהו, כידוע לכם יש לי בעיה אם הבת הגדולה - ואחרי סוף שבוע האחרון שלנו יחד יש לי ממש חששות לגבי זה... אז אני מחכה לעזרה....

שחף 1

New member
דבילו

מדוע לא תדברי עם חברך לפני שהן מגיעות ותחליטו ביחד על סדרי הביקור התקינים בכדי למנוע מריבות שיהיה לכן הרבה טוב

הדס מור

New member
חייבת להגיד

ובאמת באמת בלי שום נימה של ביקורת בעיקר כי אי לא מתמצאת בפרטים ולא מכירה את מערכת היחסים שלך עם חברך ועם בנותיו אבל נורא קשה היה לי לקרוא את זה כי מיד חשבתי שאולי החברה של הגרוש שלי חושבת כך על הילדים שלי ?!?! ואם תעדכני בקצרה בפרטים אשמח לנסות לעזור הדס

דבילו

New member
הדס היי,

אני לא יודעת איך היחסים ביניכם והילדים אבל אצלי יש הרבה מתיחות ביני לבין הבת הגדולה של החבר שלי (היא בת 12) ..כבר דיברתי עלזה פה הרבה! אני מנסה לעבד על זה אבל קשה לי ..ולכן אני לא יודעת כמה ילדים יש לך או לחברה של גרושך שככה הדברים משתנים. בכל מקרה אני בטוחה שאדבר איתו - אבל לא תמיד הוא משתף פעולה וכן אני יודעת שאלו הן הבנות שלו - אבל....

דבילו בשבל מה אנחנו פה?

שתקטרי
אבל ברצינות,את חייבת,אבל חייבת לשוחח עם החבר שלך כבר עכשיו ולתאם איתו את הסדרים בבית.את חייבת לדרוש ממנו שיתוף פעולה ,כיוון שבלעדיו באמת תסבלי בשבועיים הללו (ואנחנו איתך...). עשי משהו ומיד.

למעלה