אני זכררררררררר

וויגין

New member
אני זכררררררררר

אחים שלי יש משחק שכרגע התחלתם שאני יכול להצתרף??. ואחים שלי אם תיתנו לי רעיונות להרפתקאות זה נוראה יעזור לקבוצה שליייייייי

וויגין

New member
אגב ספריםםםם

אנשים קראתם רומח הדרקון?? מחזור כישורי הזמן??????? סאגת אנדר?????????????? המדריך לטרמפיסט בגלקסיה? כול אלה ועודדדדדדדדד ספרים טובים ומעניינים על פנטזיה+מדע בדיוני שאני ממליץ בחום

La Gamba

New member
כן! קראת את מחזור שער המוות?

לך לפורום רומח הדרקון.

וויגין

New member
תאשר אותייייי

אח שלי תאשר אותי ...:) אגבבבבב אנשים למי שיש אייסי שיפרסם תמספר שלי 147126480

וויגין

New member
לא לא קראתי

על מה מדובר?? שמעתי שהסופרת של רומח כתבה את זה..... מה שמו של הספר הראשון?

רמץ

New member
´כנף הדרקון´

זו הסדרה הכי טובה שקראתי עד עכשיו, וקראתי די הרבה סדרות. פשוט גאוני!

ברוכה הבאה

מקווה שתשתלב טוב בפורום שלנו. אני שמח שיש עוד אנשים שמתעניינים בנושא ואני מצטער שאין עוד מקום במשחק "הקבוצה" אולי יש עוד מקום במשחק "המערה" אבל אין לי מושג כי אני לא משחק בו בקשר לספרים קראתי קצת מכל סידרה שהזכרת ואני ממליץ לך על פורום רומח הדרקון ומ"דב ופנטזיה

Palass

New member
קראתי את כל

מה שתורגם מרומח, אנדר וכישור הזמן. אתמול קראתי את צל ההגמון לראשונה - ספר מדהים! אורסון סקוט קארד כתב בסוף הספר שיהיו עוד ספרים: צל המוות וצל הענק (או משהו כזה), יודע אם הם יצאו כבר?

ממ.. שניה תן לי להזכר

מהרומח: 3 הרשומות 3 האגדות 2 רשומות רסטליין ועכשיו אני באמצע "להבת הקיץ" על כישורי הזמן לא שמעתי הרבה וגם לא קראתי ומאנדר קראתי רק את המשחק של אנדר הצל של אנדר ורבע מ"קול למתים" (הפסקתי אותו באמצע כשקיבלתי את "רשומות רומח הדרקון דרקונים של להבת קיץ" תרגום גרוע!) אתה יכול
לתת לי רשימה של כל סיפרי אנדר
מראש השה"ם האפל

Palass

New member
סאגת אנדר:

המשחק של אנדר במקביל: הצל של אנדר. קול למתים במקביל: צל ההגמון. קסנוסייד. ילדי המחשבה. ואמורים לצאת (או שכבר יצאו) שני ספרים נוספים שלו: צל המוות וצל הענק (או משה וכזה)

Sabre Runner

New member
הצל של ההגמון לא מקביל ל-Speaker.

Speaker מתרחש 3000 שנה בעתיד של המשחק. הצל של ההגמון הוא המשך כמעט ישיר לצל של אנדר. נפתח כאן קו זמן שונה לגמרי שעוקב אחרי פיטר, בין, פטרה וכל שאר התלמידים מבית הספר לקרב. ההקבלה היחידית לקו הזמן שעוקב אחרי אנדר וולנטיין היא במשחק והצל שמתרחשים באותו זמן. באמת קראת את הצל או רק עשית בכאילו?

עלפית

New member
שהם...

טעות שאתה חוזר עליה הרבה... ברוכה הבאה זה לבת... לבן אומרים ברוך הבא, ולכמה אנשים ברוכים הבאים. דרך אגב... חברה שלי בפורום רומח הדרקון.

מה הכינוי שלה../images/Emo35.gif

אני גם בפורום של רומח הדרקון וסתם רציתי לשאול מה הכינוי שלה

עלפית

New member
אני יודעת שאתה בפורום

רומח הדרקון, בגלל זה אמרתי שהיא שם. אני לא אומרת דברים סתם בלי סיבה. ספרתי לה עליך קודם, ועכשיו היה לה את העונג גם לפגוש אותך... היא ספרה לי על כל מיני דברים שאמרת שם. מה הכינוי שלה? לא נראה לי....

למעלה