אני זועמת

AYELET1

New member
אני זועמת ../images/Emo46.gif

בתי השתתפה השנה בפרוייקט יזמים צעירים מטעם בית ספר. היתה תחרות אזורית וזכו במקום שלישי. מכ-30 תלמידים שהחלו בתחילת השנה , הגיעו לקן הגמר 23. אבל עדיין לא מכרו את המוצר, אלא נמצאים בהליכים סופיים. לפתע, פוטרו כמחצית מהיזמים ע"י ההנהלה הנמרצת... כולל אגב הסמנכ"ל עפ"י השמועות... הסיבה לכך נראית ברורה: פחות משתתפים בעוגה... השאלה מה לעשות. רוצים לפנות למנהלת יזמים צעירים, אך למעשה אלו כבר לא אחראיים על הפרויקט הזה. בית דין לתביעות קטנות? ההונאה והנוכלות מקוממות ביותר!!!!!

AYELET1

New member
כל זה היה ידןע לי , כמובן, למרות

שלא פחות מקומם. מי שהיה בהלם טוטאלי היתה הבת כמובן: "בחיים שלי לא ראיתי דבר כזה " (והיא ראתה המון, כמובן) ועוד ועוד...

AYELET1

New member
ואני רוצה להוסיף....

הנוכלים הללו אמורים ללמוד עם חבריהם בכיתה "מגובשת" אחת... והם אמורים ליהיות "ילדים מבית טוב" עלק... אני פשוט המומה!!!!

shy-1

New member
היי איילת, איך את חושבת, שמבוגרים

סתם כך נעשים בני יונות, לא, הם קודם בני יונות קטנים, וכשהם גדלים, הם בני יונות עם נסיון. והאימרה "ילדים מבית טוב", לדעתי תופסת רק אצל הצבים, אצל בני אדם, אין לה משמעות כלל ועיקר. SHY

bimbo.

New member
כל הסיפורים ש"יצר לב האדם ../images/Emo46.gif

טוב מנעוריו" הם קישקוש אחד גדול. מי שנולד טוב נשאר טוב, אם כי חלק מחכימים עם השנים ולומדים להתגונן מהרוע. אני מגדירה את עצמי כאדם טוב, ולמרות שנותי המופלגות, לא הצלחתי להקים מנגנוני הגנה מפני הרעים, ובשנים האחרונות הרוע פגע בי קשה מאוד. אז שלא יספרו לי סיפורים. ו"ילדים מבית טוב" - עיין ערך "שי".

AYELET1

New member
שי ובימבו, מן הסתם אתם צודקים!

כפי הנראה היה גיבוי מההורים , וזה פשוט עוד יותר גרוע!!! לא ציפיתי לדבר כזה, בכיתה שאמורה ללמוד יחד עוד שנתיים, שתלמידיה אמורים לפגוש זה את זה. נשמע לי מגוחך בכלל לדבר על "גיבוש הכיתה". אולי כדאי שקודם ידובר על העלאת כל התלמידים על דרך הישר...

bimbo.

New member
איילת יקרה, אלה החיים! עוד לא ../images/Emo24.gif

למדת? אז יש לך כעת שיעור מצויין. אני מקווה שיחסן אותך.

למעלה