אני ו-heroes (והירו הקטן)

אסיברק

New member
אני ו-heroes (והירו הקטן)

אני לא יכול לספר על עצמי הרבה, פשוט כי איזה בחור שחום מוזר נגע לי במצח לפני מספר חודשים ומאז אני לא זוכר הרבה... אבל הגעתי ל-heroes במקרה. וכגודל חוסר הציפיות כך גודל ההשתאות שלי מהסדרה. חבר מהעבודה שאל אותי לגבי הסדרה "4400" שרצה בהוט (והא בכלל שייך לכת מאמיני יס). אז עניתי בקצרה שמדובר בקבוצה של 4400 אנשים שמפתחים כוחות על-טבעיים, לאחר שנעלמו ("נחטפו בסגנון חייזרי") והוחזרו. "אה, אנשים שמפתחים/מגלים שיש להם כוחות על, נשמע דומה ל- heroes...", אמר החבר בנונשלנטיות מסויימת. כמובן שהתעוררה בי הסקרנות ורציתי לצפות. ה-"4400" סדרה לא רעה (גם לא משהו לדעתי) אבל זה יכול להיות לא רע, חשבתי. ימים מספר אח"כ הזדמנתי לביתו וראיתי את זה, את heroes (למזלי הוא "שומר" פרקים מסדרות ככה שיכולתי לצפות מפרק 1). אמרתי לו (כשהצלחתי לדבר לבסוף) שזה בכלל לא כמו 4400, זה הרבה הרבה יותר טוב. כמובן שהחרמתי לו את כל ה-CD והשתלטתי על נגן ה-DVD לסוף-שבוע (לקול מחאותיה של חברתי, שהפכה למאמינה גם היא לאחר הצפיה). וככה התחילה ההיכרות שלי עם הסדרה המדהימה הזו. נ.ב. "אבודים"? מי כבר צריך את הסדרה המדשדשת מטה בעונה השלישית שלה - כשיש את heroes

noyil

New member
ברוך הבא!

גם אני צופה באבודים, גיבורים, נמלטים ועוד סדרות שהשם שלהם הוא בצורה "****ים" (יש יוצא דופן: 24). עוד 6 ימים הסדרה (גיבורים) תתחיל ביס ובטח יבואו עוד גולשים לפורום.

RNaon

New member
ברוך הבא../images/Emo13.gif

אהבתי את סיגנון התיבה שלך

piterpatrely

New member
אבודים

סדרה מאוסה... הסיבה שהיא כ"כ גרועה זה בגלל העונה השלישית. היו צריכים לסכם את זה בשתי עונות

meetAmeet

New member
למה? אני די בטוח שנקבל איזו תשובה

בפרק הבא. וגם עוד איזה 10 שאלות.

Hen m

New member
../images/Emo6.gif זה לא שהסדרה מאוסה...

זה שלוקחים קונספט אחד ומפתחים שוב ושוב ושוב ושוב ושוב וממחזרים עד שזה....טוב היא מאוסה.

Hen m

New member
ברוך הבא../images/Emo70.gif

:-פ מסכים עם הכל....ראיתי אולי 4 פרקים מהעונה הראשונה של 4400 וזה לא מגיע לקרסוליים של קלייר.

למעלה