אני ו``האני``

rony levy

New member
אני ו``האני``

מיכל יקרה, שלום! ``האני`` שלי זועק חמס. אני בן מזל סרטן ומסור כל כולי לרעייתי האהובה, האחת והיחידה מאז ומעולם. חברה ראשונה וכל החארטה... אין בליבי ולו שמץ עלוב של ספק דלוח שאשת חיקי הנצחית אוהבת אותי בכל מאודה. ברם, יש ונדמה, לעתים לא קרובות אמנם, שאהבתנו משדרת על גלים מקבילים, מעט שונים. בגלל אופיי הסוער שאינו יודע מנוח הגעתי זה כבר למסקנה, כי האשם נעוץ בי. כלומר, יאמר הפסיכולוג, נדפק לי ``האני``. הונסטלי, דיר, איי דונט גיו א דאמ! אבל, מיכל, שמא אוכל לשנות בדרך כלשהי את ``האני`` של רעייתי ואו אז לקדדו ולהתאימו לשלי??? אשתי בת מזל מאזניים!

michalmandel@

New member
עזרה ראשונה

רוני הי! קודם כל תרגע. אתה באמת נשמע נסער. אני מאמינה שזעקתך אמיתית, אף על פי שאתה נשמע מאד ציני. אני מאמינה לך. מכוון שאני לא פסיכולוגית ובטח שלא אני זו שאפנה אותך לספת הפסיכולוג. אוכל לקשר בינך ובין אנשים שלמדו לטפל בבעיות מסוג זה ע``י הרפואה האלטרנטיבית. לפרטים נוספים גש לדואר האלקטרוני שלי. ראשית אתה מזכיר את היותך בן מזל סרטן. אתה יודע רוני שמדע האסטרולוגיה כפי שאנחנו מכירים הוא לא כל כך מדויק. אני מציעה שתתן לי את תאריך הלידה העיברי שלך כולל שנת הלידה העיברית ואולי נגלה שאתה לא בן מזל סרטן. הרי ביהדות אנחנו סופרים את החודש לפי מולד ירח וכל ארבע שנים אנחנו מוסיפים חודש על מנת לאזן את הפער בספירת ימי החודש על פי השמש. לכן יכול להיות שאתה טועה.ואולי אישתך לא בת מזל מאזניים. גם עבורה תבדוק את התאריך העיברי.שנית מה לעשות גברים שונים במהות מנשים הגברים תמיד מקרינים יותר עשייה והנשים מקרינות יותר רגשנות. גם מבחינה הורמונלית אנחנו שונים אחד מהשני.את האני של רעיתך לא תוכל לשנות וזה לא תפקידך. אתה יכול לשנות רק את עצמך. לשנות את נקודות מבטך על החיים. להיות פחות ביקורתי ביחס לעצמך. לצאת מרחמיך העצמיים. אםאישתך היא אכן בת מזל מאזניים אז היא יודעת בדיוק מה היא עושה. סמוך עליה! אני מציעה לך קודם כל לאכול את הזעתר שישנו בגינתך, אחר כך להפעיל את שיקול דעתך ולהגיע למסקנה מה בדיוק תפקידך פה בחיינו אלא. ברגע שתגלה מה תפקידך. חייך יתחילו להיות מאד מענינים ואז לא תשקע במחשבות על חוסר התאמה בזוגיות או משהוא כזה אלא תתמקד על שיתוף, ועשייה משותפת. התשובה רמוזה בפרשת השבוע בה נולדת. לך תחפש מהי. במידה ולא תמצא אנסה לעזור לך וזה שוב תלוי בתאריך הלידה העיברי שלך. בהצלחה מיכל.

rakeffet

New member
אנחנו אמורים להיות שונים

``דמיינו לעצמיכם שהגברים באו מן המאדים והנשים מנוגה. יום אחד לפני שנים רבות מאוד בשעה שהתבוננו דרך הטלסקופ שלהם גילו אנשי המאדים את נשות נוגה.... האהבה בין אנשי מאדים לבין נשות נוגה היתה אהבה קסומה.הם נהנו להיות ביחד, לעשות דברים ביחד ולחלוק דברים זה עם זו. הגם שהגיעו מעולמות שונים הם נהנו נההבדלים שבינהם...יום אחד החליטו לטוס לכדור הארץ. בהתחלה היה הכל טוב ויפה. אלא שבהשפעת האטמוספירה של כדור הארץ קמו בוקר אחד כשהם נגועים בסוג מיוחד של מחלת השכחה...הן אנשי מאדים והן נשות נוגה שכחו שהם נולדו על כוכבי לכת שונים ושהם אמורים להיות שונים. בוקר אחד כל אשר למדו על ההבדלים הקימים בינהם נמחק מזכרונם.מאז אותו בוקר נתונים הגברים והנשים בעימות מתמיד. זכרו את ההבדלים הקימיים ביננו!`` מתוך: ``גברים ממאדים ונשים מנוגה``

למעלה