אני ורועי

EagleGirl

New member
אני ורועי

תמונה מההופעה האחרונה שלי... למי שעדין לא יודע.. החולצ ה שאני לובשת שייכת לחיים אתגר.. אמממ.. ליהי, התמונה מוקדשת לך... תבואו כבר לקאמל יא מעפניםםםםם וגם לפורום של הקאמל: http://11983.hydepark.co.il

EagleGirl

New member
שכונה!

20 ילדים (כיתות י') היו מפ"ת!! חח כולי שכונה איתם חחח בשביל ליהי: אני: "שבוע שעבר כמעט העיפו אותי מהבצפר....." ערסית מפ"ת: "למה...?" (כל הקהל מתעצבן) אני: "מה אכפת לך? מי את בכלל!?! את כיתה י', אני בכיתה י"א..." עוד משפט: רועי: "זה באמת קרה זה באמת קרה..."

NimaZ

New member
תחעדשי../images/Emo3.gif../images/Emo108.gif

מסגרת

H i L o L a

New member
../images/Emo104.gifבא לי הסבר

על חולצת חיים אתגר
איך הייתה ההופעה? [והערה לליהי: איך היה לקנות כרטיס פעם ראשונה?? ואיך זה הגיוני שלא קנית אף פעם?
)

זה פשוט קרה לא שמתי לב../images/Emo9.gif

איך היה? אמממ שמעו זה היה חלום ילדות שלי..סוף סוף תרמתי לאגודה מכיסי שלי! ואפילו קניתי פופקורן מכספי!!!

EagleGirl

New member
מה?!?!?!

את גם קנית פופקורן?!?!? והעיקר בתל אביב, בעזריאלי היא לא מסתובבת אפילו עם שקל בודד...

EagleGirl

New member
שאלה... או שתיים..

כמה עולה פופקורן.. וכמה עלה לך עם ההנחה?

EagleGirl

New member
הסבר..

אין לי כח להסביר כי זה לקח לי הרבה זמן להשיג תחולצה הזאת.. בואי נגיד שראיתי אותו לובש תחולצה הזתא, חולצת כדורגל של הקבוצה מטורקיה שאני הכי אוהבת.. ביקשתי ממנו תחולצה.. אמרתי שאני מוכנה לשלם כסף.. הוא אהב את החולצה אז הוא לא היה מוכן לוותר עליה ולתת לי אותה. הבנתי אותו... אחרי כמה חודשים נפגשנו בפ"ת באיזה אירוע התרמה, הוא זכר שאני הייתי זו שביקשה תחולצה ואמר לי שהוא החליט להביא לי אותה... מאז היא שלי!!! ההופעה הייתה טובה... היה שכונה.... 90 אחוז מהקהל (ששילם כסף=כמו ליהי) באו מפ"ת..

EagleGirl

New member
תמונה..

שמתי תמונה של חיים עם החולצה שלי... חחח יותר נכון עם החולצה שלו.. לפני שהיא הייתה שלי..

מגניבבבב../images/Emo9.gif../images/Emo113.gif../images/Emo110.gif

ויש סיכוי שאם אני לא יוצאת לטיול חנוכה בחנוכה (
) שאני באה לקאמל ביום שלישי שיוצא בחופש חנוכה
פשוט אם אני יוצאת זה יוצא על הטיול :|

למעלה