אני ומשפחת דיין

אני ומשפחת דיין

תמונה קצת לא טובה שלי אבל מכפת לי אני עם משפחת דיין :) נראה אתכם מזהים

ufo11

New member
זה לא אביב גפן מימין?

והמתופף באמצע? השאמלי זה דיין לא? ומן הסתם זו את למטה?:)

ufo11

New member
אני כמעט סגור על זה שזה המתופף

מההרכב של אביב גפן... אם יש לך איך לברר.

אין לי :(

אבל יש מצב הוא היה אתו שם אביב לא הופיע, ולא היה אמור הוא בא כנראה עם ליאור דיין לראות את ההופעה לזכר מאיר אריאל ובסוף עלה לחצי דקה (אחרי ההופעה) תופף, והלך

hashy

New member
נראה לי Sהאמצעי זה הSחקן מSבתות

וחגים לא? הSמאלי מזכיר לי איזSהו דוגמן... אני גרועה בSמות... אגב, מה Sלומך עב"מי? מותק Sוב נעלמה...

ufo11

New member
אני בסדר גמור:) גם מותק בסדר:)

היא תחזור אל תדאגי:)

hashy

New member
לידך זה לא אביב גפן? אגב, יS לך

חיוך יפה...

qt1

New member
שוש נשמה איך הגעת לסלבס?../images/Emo8.gif

ספרי פרטים יפיופה
נתת להם חתימה? יפה לך חיוך, תשמרי עליו קבוע

הופעה לזכר מאיר אריאל

כנסו לפורום צילמתי שם תמונות ונשארה לי אחרונה... אז אמרתי יאללה.. אגב הייתי שם לבד לבד לבד

qt1

New member
צילמת יפה../images/Emo45.gif

באמת חתיך האודי הזה. לא יודעת מי זה אבל חתיך,איפה זה היה? העיקר שעשית חיים!לפי התמונה היה לך ממש יופי שם

זה הבן של מאיר אריאל

החיוך זה מרוב שהיה לי טוב הייתי באופוריה לא ראיתי בעיניים.. הייתי לבד כי השגתי רק כרטיס אחד אחרי זה שכל שעה התקשרתי למשרד כרטיסים והצקתי להם שישיגו לי כרטיס... אחרי יומיים כאלה של באסה השגתי כרטיס והייתי באופוריה של החיים שלי משו כמו שבוע...

בקשר לצילום- תודה

אני ממש אוהבת לצלם. וזה היה במשמרות.. הקיבוץ שבו גדל מאיר אריאל ז"ל. ליד פרדס חנה שבו גרים המשפחה שלו עד היום. (שכנים של המשפחה שלי :) )

qt1

New member
אה באמת דומה לאבא שלו...

רק בלי תלתלים... בחור יפה מאוד. גם האמא אישה יפה לפי מה שראיתי בעיתונים. הוא שר הבחור הזה? אגב, מה שלומך גיברת??? רק כשאת עם סלבס את חוזרת אלינו? אני יכולה לסדר לך כל יום תמונה , תבואי?

בואי לצ'אט....?

את האמא את יכולה לראות גם בתמונות שצילמתי כן, הבחורצ'יק שר

למעלה