הילי ילדת ירח1
New member
'אני וכל המחשבות'
כמו שכולנו יודעים לנועם יצא דיסק לפני איזה חודש.. כולנו מכירים את השם, את האומן, את הלחן ואת המילים.. אבל זה בכל זאת דבר חדש, העיבודים המרגשים וכל התוספות הקטנות, הקולות רקע והטקסטים שפתאום מופיעים ככה ברור מול העיניים... אז אני חושבת שלא הוקדשה בפורום פינה ראויה למעמד הזה של אלבום חדש! אז אני הולכת פה לשאול אתכם שאלות בתקווה שתענו לי, כי באמת מעניין אותי לשמוע....
מה הרגשתם כשראיתם את האלבום בחנות, עומד לו על המדף כמו כל הדיסקים?
איפה פעם ראשונה הקשבתם לו ובאיזה סיטואציה?
מאיזה עיבוד הכי הופתעתם? ולמה?
איזה שיר אתם הכי אוהבים באלבום? למה?
האם התאכזבתם מאחד השירים? למה?
מה אתם חושבים על הקולות רקע שהוספו לשירים? זה תורם או גורע מהעיבוד?
מה אתם חושבים על 'שקיעה'.. אהבתם? לא אהבתם? מחכים לשמוע אותו בהופעה?..
'אל תבואי אלי' הוא שיר שלא זכה להרבה השמעות בהופעות, האם לדעתכם הוא מוסיף לאלבום? מה אתם חושבים עליו?
אפשר לומר ש'סיפור אהבה' קיבל עיבוד שונה מאוד באלבום, מה אתם מעדיפים? גרסאות הופעה או את זה?
האם סדר השירים באלבום משנה לדעתכם? אם כן, מה אתם חושבים שהסדר הספציפי הזה אומר? איזה סיפור הוא מספר?
חושבים שהיו שירים נוספים שהייתם מכניסים, או ההפך- שירים שלא הייתם מכניסים באלבום הראשון? איזה ולמה?
מה אתם חושבים על כל העיצוב החזותי של האלבום? התמונות, הטקסטים? ככה דמיינתם את זה?
האם האלבום עמד בציפיות שלכם? פרטו..
האם אתם בציפייה גדולה לאלבום השני או שאתם רוצים למצות את האלבום הזה קודם?
כמה מילים על האלבום בכלליות, מה הוא עשה לכם, מה עומד מאחורי הדבר הגדול הזה, בשבילכם?. מקווה שזה מסכם את התחושות שלכם לגבי האלבום.. חשוב לי שתענו, בשבילי, בשבילכם, וכמובן בשביל נועם! שאו ברכה
כמו שכולנו יודעים לנועם יצא דיסק לפני איזה חודש.. כולנו מכירים את השם, את האומן, את הלחן ואת המילים.. אבל זה בכל זאת דבר חדש, העיבודים המרגשים וכל התוספות הקטנות, הקולות רקע והטקסטים שפתאום מופיעים ככה ברור מול העיניים... אז אני חושבת שלא הוקדשה בפורום פינה ראויה למעמד הזה של אלבום חדש! אז אני הולכת פה לשאול אתכם שאלות בתקווה שתענו לי, כי באמת מעניין אותי לשמוע....