'אני וכל המחשבות'

'אני וכל המחשבות'

כמו שכולנו יודעים לנועם יצא דיסק לפני איזה חודש.. כולנו מכירים את השם, את האומן, את הלחן ואת המילים.. אבל זה בכל זאת דבר חדש, העיבודים המרגשים וכל התוספות הקטנות, הקולות רקע והטקסטים שפתאום מופיעים ככה ברור מול העיניים... אז אני חושבת שלא הוקדשה בפורום פינה ראויה למעמד הזה של אלבום חדש! אז אני הולכת פה לשאול אתכם שאלות בתקווה שתענו לי, כי באמת מעניין אותי לשמוע....
מה הרגשתם כשראיתם את האלבום בחנות, עומד לו על המדף כמו כל הדיסקים?
איפה פעם ראשונה הקשבתם לו ובאיזה סיטואציה?
מאיזה עיבוד הכי הופתעתם? ולמה?
איזה שיר אתם הכי אוהבים באלבום? למה?
האם התאכזבתם מאחד השירים? למה?
מה אתם חושבים על הקולות רקע שהוספו לשירים? זה תורם או גורע מהעיבוד?
מה אתם חושבים על 'שקיעה'.. אהבתם? לא אהבתם? מחכים לשמוע אותו בהופעה?..
'אל תבואי אלי' הוא שיר שלא זכה להרבה השמעות בהופעות, האם לדעתכם הוא מוסיף לאלבום? מה אתם חושבים עליו?
אפשר לומר ש'סיפור אהבה' קיבל עיבוד שונה מאוד באלבום, מה אתם מעדיפים? גרסאות הופעה או את זה?
האם סדר השירים באלבום משנה לדעתכם? אם כן, מה אתם חושבים שהסדר הספציפי הזה אומר? איזה סיפור הוא מספר?
חושבים שהיו שירים נוספים שהייתם מכניסים, או ההפך- שירים שלא הייתם מכניסים באלבום הראשון? איזה ולמה?
מה אתם חושבים על כל העיצוב החזותי של האלבום? התמונות, הטקסטים? ככה דמיינתם את זה?
האם האלבום עמד בציפיות שלכם? פרטו..
האם אתם בציפייה גדולה לאלבום השני או שאתם רוצים למצות את האלבום הזה קודם?
כמה מילים על האלבום בכלליות, מה הוא עשה לכם, מה עומד מאחורי הדבר הגדול הזה, בשבילכם?. מקווה שזה מסכם את התחושות שלכם לגבי האלבום.. חשוב לי שתענו, בשבילי, בשבילכם, וכמובן בשביל נועם! שאו ברכה

המחצללת

New member
../images/Emo23.gif 'לעצור את הרגש הזה זה גדול עליי.' ../images/Emo23.gif

ראשונה, כמה כייף :)
מה הרגשתם כשראיתם את האלבום בחנות, עומד לו על המדף כמו כל הדיסקים? למען האמת עדיין לא ראיתי את הדיסק על המדפים, קניתי אותו בפסטיבל הפסנתר, ושם כשראיתי בפעם הראשונה את כל העותקים על השולחן, התרגשתי כל כך ואפילו לא ניסיתי להסתיר את ההרגשה הזאת, התחלתי להתלהב ולצרוח...
איפה פעם ראשונה הקשבתם לו ובאיזה סיטואציה? פעם ראשונה במונית ישר אחרי פסטיבל הפסנתר :)
מאיזה עיבוד הכי הופתעתם? ולמה? 'סתם' הפתיחה כל כך נעימה וכייפית, פשוט תענוג!
איזה שיר אתם הכי אוהבים באלבום? למה? 'אחרים בעצמי' כמובן כי זה הפייבוריט שלי
, 'סיפור אהבה' , 'כנראה'
האם התאכזבתם מאחד השירים? למה? לא נראה לי שהתאכזבתי משום שיר...
מה אתם חושבים על הקולות רקע שהוספו לשירים? זה תורם או גורע מהעיבוד? אהבתי את הקולות רקע יותר ב'לעוף' מאשר ב'שמתי לב' , ב'לעוף' זה משתלב ממש טוב בעיניי..
מה אתם חושבים על 'שקיעה'.. אהבתם? לא אהבתם? מחכים לשמוע אותו בהופעה?.. מאוד אהבתי. התחברתי למילים..
'אל תבואי אלי' הוא שיר שלא זכה להרבה השמעות בהופעות, האם לדעתכם הוא מוסיף לאלבום? מה אתם חושבים עליו? בהחלט מוסיף. הייתי מגדירה אותו כשיר שקט, רגוע ומאוד שליו שנעים להאזין... מתאים מבחינת גיוון לאלבום כולו...
אפשר לומר ש'סיפור אהבה' קיבל עיבוד שונה מאוד באלבום, מה אתם מעדיפים? גרסאות הופעה או את זה? קצת קשה להשוות בין גרסת אלבום לגרסת הופעה, כי מן הסתם גרסת אלבום עובר אולפן מיקסים וכל זה, והופעה זה לייב כזה, כרגע אין לי העדפה בין הגרסאות...
האם סדר השירים באלבום משנה לדעתכם? אם כן, מה אתם חושבים שהסדר הספציפי הזה אומר? איזה סיפור הוא מספר? אני בטוחה שהסדר משנה, אני מניחה שהוא מספר תהליך מסויים, של קשרים, של רגשות, של מעבר, אפשר לראות את הסדר בין השירים השקטים יותר לרועשים יותר, השמות של השירים והמילים שלהם מהווים תהליך מסויים שנועם עבר אישית, ותהליך מבחינת המוזיקה והדרך הארוכה הזו.. למרות שבשורה התחתונה נראה לי שההסבר האמיתי לסדר הוא לא זה..
חושבים שהיו שירים נוספים שהייתם מכניסים, או ההפך- שירים שלא הייתם מכניסים באלבום הראשון? איזה ולמה? הייתי מכניסה את 'לעולם לא תדעי' ואת 'עדיין לא' - למה? כי זה חסר לי באלבום...
מה אתם חושבים על כל העיצוב החזותי של האלבום? התמונות, הטקסטים? ככה דמיינתם את זה? הצבעים והתמונות מעבירים בעיניי בעיקר מסתוריות וגורמים לצופה להסתקרן ולרצות לדעת עוד... בחירה טוב של השחור והאדום כצבעים שולטים באלבום, קצת לא אהבתי בליריקס את סוג הירוק שיש בכמה רקעים...
האם האלבום עמד בציפיות שלכם? פרטו.. ללא ספק- עמד. כל כך חיכיתי לאלבום והנה הוא הגיע עטוף קסמים.... באמת, כבר נעלמים המילים, הכל כל כך יפה ומרגש. והשירים ככל שאני שומעת אותם אני מעכלת יותר שזה הדיסק ושהוא אשכרה יצא לאוויר העולם...
האם אתם בציפייה גדולה לאלבום השני או שאתם רוצים למצות את האלבום הזה קודם? כרגע אני בשלב העיכול של האלבום הזה, אני מעדיפה להתעמק בו עוד יותר...עד שיגיע שוב אותו שלב של ציפייה...
כמה מילים על האלבום בכלליות, מה הוא עשה לכם, מה עומד מאחורי הדבר הגדול הזה, בשבילכם?. 'אני וכל המחשבות' - איך לסכם את כל האלבום הזה בכלליות? למען האמת זה קשה במיוחד. הגדרתי את זה כדבר הכי טוב שקרה לי בשילוב ההופעה בפסטיבל הפסנתר. סוף סוף כשבא לי בכל רגע לשמוע את השירים האהובים אין צורך לפתוח מייספייס או סרטונים באיכות זוועתית או כל מיני גרסאות הזויות... האלבום מועתק בפלא', במחשב והדיסק מונח על מעמד הדיסק. אין ספק שהאלבום קופץ בהרבה מאוד דברים אם זה בסבב 'מה נשמע' בפעולה עם הקבוצה שלי, אם זה שאני עוברת ליד טאוור רקורדס, אם זה שאומרים לי ביום יום את המילים- 'שמתי לב' . אם זה בכל רגע שמתקשרים אליי הצלצול מזכיר את זה. חלק מהאנשים יגידו שזה נשמע פתטי או דבילי, אבל באמת זה הדבר הכי מרגש והכי טוב והכי משמח והכי מדהים שקרה לי בזמן האחרון.... זה כל כך עושה לי טוב בכל חלקי הגוף. בכל מצב, בכל שלב, בכל סיטוציה, לא משנה איך אני מרגישה תמיד יש איזה שיר להגיע אליו... כשאני שמחה ועליזה אז אני הולכת על 'כנראה' כשבא לי לשמוע את מה שאני הכי אוהבת אז אני הולכת על 'אחרים בעצמי' כשבא לי קצת רוגע אני אלך על 'שקיעה' / 'עכשיו את פה' כשבא לי קצת נוסטלגיה לפעמים אז אלך על 'יופי' הציטוט שנכנס לי הכי הכי עמוק זה הציטוט שכתוב בנושא. ומה גם שבאופן חזותי הוא מולבש מדהים על גבי קופסת הדיסק. טוב, נראה לי שכתבתי קצת יותר מדי, אז אני אפרוש בשיא. אוהבת מלא

'אני רוצה אותך רוצה אותך לעיתים יותר קרובות'

מה הרגשתם כשראיתם את האלבום בחנות, עומד לו על המדף כמו כל הדיסקים? ת'אמת שראיתי את זה פה בראשון וזה מאוד מאוד ריגש אותי איפה פעם ראשונה הקשבתם לו ובאיזה סיטואציה? את האלבום לפני שהוא יצא שמעתי בערך לפני שנה\שנה וחצי אבל אחרי שהוא יצא עם עטיפה והכל במונית אחרי הפסנתר. מאיזה עיבוד הכי הופתעתם? ולמה? אם הייתי-לא מובן למה? איזה שיר אתם הכי אוהבים באלבום? למה? 'אני וכל המחשבות' שיר שמחובר אליי מאוד מאוד אישית וריגשית. האם התאכזבתם מאחד השירים? למה? אני חושבת שלהתאכזב זו מילה גדולה,אבל עכשיו את פה נשמע לי רגיל מה אתם חושבים על הקולות רקע שהוספו לשירים? זה תורם או גורע מהעיבוד?מוסיף,ואהבתי במיוחד את של 'לעוף' שפורמינו הקט זכה לשמוע עוד ממזמן מה אתם חושבים על 'שקיעה'.. אהבתם? לא אהבתם? מחכים לשמוע אותו בהופעה?.. השיר הזה מזכיר לי משהו,ואני עוד אעלה על זה. 'אל תבואי אלי' הוא שיר שלא זכה להרבה השמעות בהופעות, האם לדעתכם הוא מוסיף לאלבום? מה אתם חושבים עליו? שיר ששמעתי אותו בצוותא ומאז נועם עשה אותו בערך בעוד 2 הופעות ביהוד ובכפ"ס (כמו שזכור לי) וזה שיר רגוע ושקט ומוסיף קצת רוגע לאלבום אפשר לומר ש'סיפור אהבה' קיבל עיבוד שונה מאוד באלבום, מה אתם מעדיפים? גרסאות הופעה או את זה? ת'אמת שאת זה
האם סדר השירים באלבום משנה לדעתכם? אם כן, מה אתם חושבים שהסדר הספציפי הזה אומר? איזה סיפור הוא מספר? סדר האלבום משנה,לדעתי את כל השירים החזקים והמפוצצים באלבום,הם בסוף ולא סתם, הם משאירים טעם של עוד. חושבים שהיו שירים נוספים שהייתם מכניסים, או ההפך- שירים שלא הייתם מכניסים באלבום הראשון? איזה ולמה?הייתי מכניסה את 'אחד בתוך השני' את ו'אולי' ואת 'תראי אותי' אבל אני אחכה בסבלנות לאלבום השני מה אתם חושבים על כל העיצוב החזותי של האלבום? התמונות, הטקסטים? ככה דמיינתם את זה? העיצוב מאוד מיוחד ומסקרן וגורם לרצות לשמוע את האלבום. התמונות יפות. האם האלבום עמד בציפיות שלכם? פרטו.. האלבום עמד בציפיות שלי,למרות שלא כל כך ידעתי ממה לצפות. אין מה להתווכח נועם מוכשר,והעיבודים מהממים,וכמו שאני מכירה את נועם שאם זה לא היה יוצא על הצד הטוב ביותר האלבום הזה לא היה בחוץ עוד,וכן הוא הצליח האם אתם בציפייה גדולה לאלבום השני או שאתם רוצים למצות את האלבום הזה קודם? בציפיה מ-א-ו-ד גדולה. כמה מילים על האלבום בכלליות, מה הוא עשה לכם, מה עומד מאחורי הדבר הגדול הזה, בשבילכם?. המון אושר,המון התרגשות,המון אהבה למוסיקה ולאדם, וסתם אחרי שכל כך הרבה זמן חיכיתי לאלבום הזה, הוא בחוץ,ואני רק מחכה שהוא יגיע להמון אוזניים

"אבל בנתיים זו אני וכל המחשבות"

מה הרגשתם כשראיתם את האלבום בחנות, עומד לו על המדף כמו כל הדיסקים?האמת שקניתי אותו בהופעה בפסטיבל הפסנתר ועם כל עניין הצבא לא ממש יצא לי ללכת לחנות דיסקים ולראות אותו אבל אני מקווה לעשות את זה עוד השבוע...
איפה פעם ראשונה הקשבתם לו ובאיזה סיטואציה? בבית, ישר כשחזרתי מההופעה בפסטיבל הפסנתר שמעתי אותו מההתחלה עד הסוף.....
מאיזה עיבוד הכי הופתעתם? ולמה? אם הייתי... פשוט לא ציפיתי לשמוע אותו ככה..........
איזה שיר אתם הכי אוהבים באלבום? למה? סיפור אהבה - אהבתי אותו עוד לפני האלבום, שיר פשוט מדהים
האם התאכזבתם מאחד השירים? למה? אל תבואי אלי.. זה לא שהתאכזבתי ממנו, פשוט לא ציפיתי שהוא יהיה באלבום...
מה אתם חושבים על הקולות רקע שהוספו לשירים? זה תורם או גורע מהעיבוד? יש שירים שיותר אהבתי בהם את הקולות ויש שירים שפחות אבל בסופו של דבר, אין שיר שאמרתי לעצמי "וואלה, הקולות הרסו את השיר"....
מה אתם חושבים על 'שקיעה'.. אהבתם? לא אהבתם? מחכים לשמוע אותו בהופעה?.. עוד לא ממש עיכלתי את השיר הזה.. ייקח לי עוד זמן להתרגל אליו ולהחליט מה דעתי עליו...
'אל תבואי אלי' הוא שיר שלא זכה להרבה השמעות בהופעות, האם לדעתכם הוא מוסיף לאלבום? מה אתם חושבים עליו? לא ציפיתי שהוא יהיה באלבום אבל אני די אוהבת אותו
אפשר לומר ש'סיפור אהבה' קיבל עיבוד שונה מאוד באלבום, מה אתם מעדיפים? גרסאות הופעה או את זה? את שני העיבודים אני ממש אוהבת, זה שיר מדהים
האם סדר השירים באלבום משנה לדעתכם? אם כן, מה אתם חושבים שהסדר הספציפי הזה אומר? איזה סיפור הוא מספר? הסדר של השירים לא ממש מפריע לי..
חושבים שהיו שירים נוספים שהייתם מכניסים, או ההפך- שירים שלא הייתם מכניסים באלבום הראשון? איזה ולמה? אין שיר שהייתי מורידה.
מה אתם חושבים על כל העיצוב החזותי של האלבום? התמונות, הטקסטים? ככה דמיינתם את זה? העיצוב ממש ממש יפה, אני ממש אוהבת אותו
האם האלבום עמד בציפיות שלכם? פרטו.. האלבום עמד בציפיות, אני לא יודעת לפרט בדיוק למה אבל כששמעתי את האלבום לרגע לא עברה לי בראש המילה אכזבה
האם אתם בציפייה גדולה לאלבום השני או שאתם רוצים למצות את האלבום הזה קודם? אני בציפייה לאלבום הבא.. תמיד כשיוצא אלבום של זמר / זמרת כלשהם אני מיד מצפה לאלבום הבא...

למעלה