אני וחברי לשעבר

ח נ י ת ה

New member
אני וחברי לשעבר

בציערותי לצערי יצאתי עם גבר נשוי. (לא לאכול אותי בבקשה). יצאתי איתו כחצי שנה. הגבר לצערי הכיר מישהי אחרת , ביגללה הוא ניפרד מאישתו, והיתחתן איתה ונולדו להם שני ילדים, והיתגרשו, אחרי כחמש שנים שהיו נשואים. באותם שנים לצערי אני היתאלמנתי. כרגע המצב הוא כזה, שהגבר הגרוש רוצה שנהיה בקשר. אני מתלבטת, האם כדאי? יש לי רגשות אילו. גם לו אלי אני יודעת.

אני כבר אכלתי...

אז לא אוכל אותך אין לך במה להתבייש האירוע היה כי היית צריכה לעבור את החוויה הזו והעובדה שלא סגרתם ולא מלאתם את המסרים ביניכם והיום ניתנה לכם הזדמנות להשלים את החוסר כן ללכת על זה את צריכה לסגור מעגל אם הוא מיועד לך או לא תוכלי לדעת רק אחרי מעשה בהצלחה

avihuav

New member
לא ידעתי שהפורום הפך להיות

פורום גרושים גרושים........ כבכרטיס מצוין זכר ואלמן וכותבת בנקבה יפה לך אני מבין שאת הנקבה בסיפור עם הגרוש

ח נ י ת ה

New member
לצערי אני רצינית במה שכתבתי

אני יודעת שרשום אלמן . לא יודעת לרשום בנקבה.

ואשתף אותך מניסיוני...

בן הזוג הנוכחי שלי הכיר אותי במקום העבודה לשעבר שלי לפני שנה בערך אז נכנס עם בת זוגתו למחרת התקשר שמעוניין בי וכמובן התנגדתי לכל קשר מאחר ושיתף שיש לו בת זוג לאחר חודשים שוב ניסה וטען שיש בעיות ביניהם וביקש לפחות לשוחח איתי שוב התנגדתי ולא נפגשנו חלפו עוד שבועות ושוב ניסה והתחנןשהאפשר לו רק לשוחח איתי כדי שיוכל לשתף אותי בתחושותיו הפעם הצליח ובתנאי שאין ציפיות מעבר וככה היה שיתף אותי בבעיותיו אני העברתי לו את עצותיי וכך נפרדנו לאחר חודשים נוספים שוב התקשר והפעם ביקש להפגש כי חל שינוי מהותי הוא נפרד חד משמעית ואף חיי בנפרד בינינו הוא גם לא ממש מצא חן בעיני זה היה ביום שישי שרציתי לנסוע למפגש עם הפורום ולא היה לי טרמפ ובחרתי להפגש איתו - ומאז יצא מתוק לא נפרדנו ליום אחד ומאוהבת עד כלות הנשמה אז מה אני רוצה לומר כשהגורל מכתוב - מכתוב תלכי על זה והאחל לך שהוא יהיה הנשמה התאומה כפי שאני זכיתי בה כברירת מחדל

ח נ י ת ה

New member
תודה לך

האמת שהתשובות שלך נותנות לי לרעוד. אפילו בה לי לבכות. אני כן אוהבת אותו. אבל מפחדת כי אני בכל זאת אלמנה פלוס שתיים.

מה הקשר למצב האישי שלך...

להפך זה בדיוק המקום לקבל ולחוות מאדם מוכר ויתרה לסגור ולספק את הצורך החבוי אם לא תצמח פה אהבה אולי תרווחי ידיד טוב ד. אגב את מוזמנת לפנות אלי מתי שתרצי ואהיה לאוזן וכתף עבורך
חיזקי ואמצי

תקשיבי...

בפעם הראשונה היה לו רע עם אישתו השתעשע איתך.....מילאת אצלו איזה חלל שהיה לו... וכשהתגרש - מצא לו מישהי אחרת....סיימת את תפקידך עכשיו הוא התגרש- ניפער אצלו שוב פעם חלל- פנה אליך ע"מ למלא אותו (כניראה היה לא טענות בפעם הקודמת) בקיצור- מחפש שוב נחמה אצלך כי יודע שאת זמינה. אם זה ממלא את צרכייך-לכי על זה. אם יש לך רגשות- תתרחקי כי יכול להיות שתיפגעי שוב. לא קואים לחך נחמה ואת לא בתפקיד המנחמת - את צריכה את זה עכשיו לעצמך.... קודם כל את... בהצלחה .

למעלה