אני והתקשורת

אני והתקשורת

תקראו לי איך שתרצו, קמצנית, חסכנית, אבל יש לי בעיה עם השיחות היקרות מהטלפון הסלולרי. יש לי טלפון נייד למטרות נצרכות ביותר, אני לא סוגדת למכשיר ולא מעדכנת אותו לא משדרגת אותו ולא קונה חדש למרות שהדגם ענתיקה, למה לי אם הוא עדיין פועל, מוזר לחשוב שאני צריכה להתבייש בו, למעשה הוא הפך בדיחה בקרב חוג מכרי 'הוא כל כך ישן' שאני לא חוששת שמשהו ירצה לגנוב אותו, ואכן אף אחד לא גונב גם כשאני משאירה אותו על השולחן לכמה דקות במקום ציבורי (-: שיחות זמן אוויר האלה מאוד יקרות ונראות לי ממש ביזבוז אם אני לא טועה חמש דקות שיחה הן מעל חמישה שקלים, אני לא רוצה צורך לפרנס את חברות הסלולרי שהולכות ומתעשרות ולי נדמה שכולם עבדים של המכשיר ומשלמים מאות שקלים בחודש. אני מעדיפה לעשות משהו אחר עם הכסף שלי. אני משתמשת במכשיר רק אם אני חייבת ומשתדלת לקצר כמה שיותר את זמן השיחה. כשאני מכירה אנשים חדשים ואנחנו מחליפים מס' מפריע לי שאני מקבלת רק את המס' נייד שלהם, כשאני מבקשת את המס' בבית אני מקבלת תירוצים מתחמקים שלא מתקבלים עליי. אני גם לא אוהבת לדבר מהמכשיר שמתחמם ומחמם לי את האוזן, אני מאמינה שנזקי הקרינה יתבטאו בדור הבא אנחנו הדור הראשון (למרות שיצא כבר הדור השלישי) (-: שמשמתשת (באופן אינטנסיבי ומוגזם ביותר) במכשיר הזה. אני מאמינה שבעתיד יעשו מכשירים שפולטים פחות קרינה והשיחה בהם תהיה הרבה יותר זולה (אם אנשים ימשיכו להשתמש בשירות הזה כמו עכשיו ספק אם תהיה ירידה משמעותית במחירים, לבינתים כל כך ברור לי שאנחנו מעשירים את כל החבר'ה שיושבים במשרות מנהליות בחברות הסלולר קשה לי לקבל את כל העיוורון של כולם לגבי זה, ונכון שאנחנו דור אחר, יותר עובד פחות בבית, פיגועים ושאר דברים ובכל זאת, זה עדיין צורם לי,יצאו לי סוגריים ארוכים J ). האם אני צריכה להתעקש לקבל מס' בזק? כשאני לא מקבלת בקלות אחד כזה אני פשוט מעדיפה להמנע מלהתקשר וגם אני צריכה ומתקשרת אז השיחה כמו שכבר אמרתי היא ממש קצרה. האם יש משהו/י שמזדהה איתי?

אני חושבת שאנחנו נמצאים בעולם

שמתפתח עם השנים... טכנולוגיות אחרות... סה"כ החברות הסלולריות הן חברות כלכליות ונכון- מחפשות לעשות כסף... אנחנו נותנים להם את הלגיטימציה לעשות אותו... אני רואה במכשיר הסלולרי כעזר.... לא מכורה ויכולה בלי אבל אין ספק שיש מצבים בהם הוא עוזר... ועל כך אין על מה להתווכח אבל זו רק דעתי:) אם הוא כ"כ מציק לך ומעיק... למה את בכלל בעלת מכשיר סלולרי? אף אחד לא מכריח אותך... אני מכירה המון אנשים שיתמכו בדעה שלך ולכן הם בוחרים שלא להחזיק בו. בינתיים... נשיקות והרבה חיוכים!

כניראה שלא הבנת

לא חושבת שניתן להבין מהכתיבה שלי שהפלאפון שלי הוא '' כ''כ מציק לי או מעיק, ואכן אף אחד לא מכריח אותי'' אבל זה בכלל לא היה הכיוון שאליו חתרתי. כתבתי בלשון אחרת לגמרי. תקראי שוב אולי תביני.

הבנתי את הכתיבה שלך

אני רק אומרת שבאופן כללי נראה שזה משהו שהיית מעדיפה שהוא לא יהיה קיים. אם התכוונת שלכך שלא צריך להגזים באופן השימוש ולדבר עד כדי התחממות או לשדרג למתקדם ביותר... ז"א שאת לא לוקחת חלק בשיגעון הפלאפונים אז סבבה... בכל אופן ההתרשמות שלי מהכתביה שלך היא שהיית מעדיפה שהוא לא יהיה. :)))

הבנת לא נכון נשמה שלי ../images/Emo9.gif

אני שומעת שיר שעושה לי צמרמורת... סתם כי התגעגעגתי לפסי ולמאיה ולמורן ולכל השאר...

את צודקת ולא צודקת

את צודקת בכל הנושא הזה של הפלאפונים. אבל מצד שני את טועה, יש כאלו שרוצים לחסוך כסף ולא מתחברים לקווי הטלפון של בזק או הוט ומשתמשים אך ורק בסלולארי כמה שפחות חיובים ומי שרוצה אותי אני תמיד זמין ואם אני לא זמין תמיד יש מזכירה שאפשר להשאיר לה הודעות. אני אישית מהאנשים שלא נמצאים בכלל בבית אז למה אני צריך להחזיק קו של בזק או הוט? יש לי מכשיר סלולארי וכל מי שמחפש אותי פשוט יודע איפה למצוא אותי, וגם זה חוסך לי ספר טלפונים כי כל המספרים שלי נמצאים בפלאפון, ואחת ל - 6 שבועות אני ניגש לחברה בודק עם הוא תקין ועל הדרך גם מבקש שידפיסו לי את המספרים שיש לי במכשיר ככה שבמידה והמכשיר אבד/נגנב אז יש לי את כל המספרי ששמרתי בפנים.

no worries

New member
איפה חותמים לאות הזדהות?

את צודקת במאה אחוז (רק אצל שחקני כדורגל המקסימום הוא 120 אחוז) אמנם לי יש מכשיר די חדש ודי משוכלל אבל אני לא מבין למה העובדה שיש ביד מכשיר נייד גורמת לזה שאנשים כל הזמן ירצו לדבר ולדבר ולברבר ולברבר. כמה אפשר לטחון בשכל? במיוחד אתן, הבחורות. טוב נו.. גם חלק מהבחורים. השיא היה יום שהייתי במונית והבחורה לידי סיפרה בנייד לחברה שלה על החוויות מהביקור אצל הרופא. לא לדאוג!!! מסתבר שהכל בסדר, ושהדלקת עברה ושעכשיו הם יכולים לנסות שוב פעם והרופא אמר שאם יעשו את זה נכון אז הפעם זה יקלט. גרררר. זה מאד נוח כשיש דברים דחופים או כשרוצים לתאם או להיות בקשר וכו, אבלללל מי אמר שצריך לדבר כל הזמןןן??? מי אמר שכולם צריכים להיות זמינים עבור כולם 24 שעות ביום? מה קרה, מלחמההה?? ברוב המקרים אני לא חושב שלמישהו יש משהו כל-כך חשוב לדווח לי, ושאם זה יחכה שעה שעתיים עד שאהיה ליד טלפון נורמלי אז משהו יקרה. וחוץ מזה אני שונא את ההרגשה הזאת שכל הזמן צריך להיות זמין עבור כולם, ושאם לא רצתי מספיק מהר בשביל לענות אז ישר ההורים כבר חושבים ש""""קרה משהו""" ורמת הכוננות עולה. שלא לדבר על הסמסים האלה - זה טוב במקרים מסוימים, אבל לא מבין את אלה שמתכתבתים עם זה שעות על גבי שעות. שלא לדבר על הכסף שזה עולה, הקרינה, החום, החשש שיגנבו וכו. בקיצור - כל החברים שלי כבר יודעים, ואפילו התרגלו לזה: 1. אני לא משתמש בסמס למעט מקרים יוצאי דופן. 2. אם מישהו רוצה לספר לי סיפורים, אז מדברים מהבית או שנפגשים. אין לי כח לדבר שעתיים בטלפון. 3. לא תמיד הנייד שלי איתי. ככה שיכול מאד להיות שיחפשו אותי ואני לא אהיה זמין (כן כן!) 4. לפעמים הוא ממש סגור. אני מניח שאם תפרוץ מלחמה גרעינית אז אני כבר אדע גם בלי שיתקשרו לספר לי, ומעבר לזה אני לא חושב שיש משהו ממש חשוב שלא יכול לחכות חצי שעה-שעה. * למעט במקרים יוצאי דופן :) אבל ... האמת שאני בן 20 ואני בין היחידים בסביבה הקרובה שלי עושה כמוני.

למעלה