אני והשיר

hodayoyo

New member
אני והשיר../images/Emo187.gif

פעם קודמת סיפרנו על ספרי לי (ורבאק, זה עדיין בעמוד הזה, תתחילו לכתוב!!!!) והפעם נחזור לדיסק הראשון ובגלל כל מיני דברים שקרו לי היום החלטתי שמדברים על כוכב
אז המ.. שפכו וזה

S h A b i T

New member
כוכככככב

שמעתי אותו קצת אחרי שיצא הדיסק הראשון, אחרי שעדיף ובא מכאב חדרו ללב.
וגם אותו כמו עוד כמה משיריו אהבתי ממש מהשמיעה הראשונה. אני זוכרת שהיה לי פעם משהו עם השיר, אני פשוט לא זוכרת מה. חבל.

../images/Emo41.gif

שיר מדהים. איזה מישהו הקדיש לי אותו פעם ומאז ממש יש לי צמרמורות כשאני שומעת אותו...

"אם הייתי כוכב..."

שיר ממש ממש חמוד... שמעתי אותו כשממש לראשונה גיליתי את דניאל... שיר שכששומעים אותו פשוט מחייכים בלי סיבה! פשוט שיר מתוק!

שנים לא הייתי פה...

את השיר כוכב הכרתי דרך דיסק שמצאתי זרוק ברחוב שהיה בו את השיר הזה... דוגרי- שיר ממש יפה! מאז אני שומע אותו די הרבה...

M A R K I

New member
|כוכב| כוכב |כוכב|

אין כל-כך סיפור מיוחד מאחורי השיר, עוד איד מהשירים היפים של דניאל. . . פעם,מישהו מאוד מיוחד שלח לי הודעה "אם הייתי כוכב הייתי נופל אלייך עכשיו. . ." וזה מזכיר לי אותו. .

hodayoyo

New member
../images/Emo41.gifעדיין לא עניתי אז עכשיו..../images/Emo60.gif

הכרתי את השיר יחד עם כל הדסיק הראשון (מלבד כמובן הסינגלים שהכרתי לפני) והקטע שיש לי עם השיר זה שבהופעה בתמונע לפני יותר מידי זמן שנסעתי עם גיסי וחברה שלי, שמענו בדרך הלוך את הדיסק (איך לא
) וחברה שלי הכירה את כל השירים חוץ מאת כוכב.. איכשהו היא לא קלטה את המילים אז היא רצתה שאני אלמד אותה את המילים אז היינו עסוקות בעיקר בזה בדרך, והגענו לתמונע והכל וההופעה התחילה, איך לא, בשיר כוכב
ועכשיו אני שומעת את השיר ונחמד לי

MooKuSh

New member
כוכב.

אני רק זוכרת שכשהכרתי את השיר הזה בדיוק התנתק קשר ביני ובין ידיד מאד מאד טוב שלי, ושבגלל זה התחברתי אליו. ...

נאתוס

New member
מה שאני אומר על השיר הזה...

שזה שיר מרגש ובאופן כללי הוא בחמישיה הטובה בדיסק(למרות שאני חולה על כל הדיסק)והקטע שהכי עושה לי את זה בשיר זה הקטע שהוא עולה בטון לקראת אמצע סוף השיר ובעצם עושה קול שני לשיר עצמו רק בסולו ובסך הכללי זה עוד שיר שבא לי לשמוע בהופעות שלו

למעלה