קניתי את הדיסק... האמת שלא הכרתי את השיר לפני... אבל ישר כשהקשבתי לדיסק בפעם הראשונה (בהתרגשות רבה!!) בדיוק כשהתחיל השיר בשתי המילים עם הקול הגבוה והמתוק "ספרי לי" ישר התאהבתי!!!
אני שרה בלהקה צעירה, וגיטריסט בלהקה ידיד נורא טוב שלי. ופעם הוא התחיל לנגן את זה ונורא אהבתי! כמה ימים אחריי זה קניתי את הדיסק ואז התאהבתי בשיר. באמת אחד הטובים לדעתי!
הדיסק יצא בסוף ינואר ויצא לי לשמוע את ספרי לי כבר ב1 לינואר בהופעה בתמונע, נסעתי עם גיסי וחברה שלי ובדרך הלוך שמענו את הדיסק הראשון והגענו לתמונע ובין השירים מהדיסק הראשון דניאל שר גם כמה מ"רבות הדרכים" שעתיד היה לצאת מאוחר יותר. בין השירים שאני זוכרת שהוא ביצע (חוץ מאהבה שכבר יצא כסינגל אז הוא לא היה לנו חדש): אין כמו האהבה שלך (ואני וחברה שלי ספרנו כמה פעמים הוא אומר את המשפט הזה בשיר
) פעם מיתר קרוע רבות הדרכים ולא זוכרת מה עוד... מה שכן- איכשהו ספרי לי נתפס אצלי וכששמעתי את הדיסק פעם ראשונה זכרתי את השיר והוא היה אחד מהאהובים עלי בהתחלה (זה משתנה לפעמים) וגם עכשיו אני עוד אוהבת אותו.
אני תמיד טענתי שצריכים להיות 4 סינגלים לרבות הדרכים אהבה שהוכיח את עצמו רבות הדרכים שהוכיח את עצמו אין כמו האהבה שלך שגם הוא הצליח, אולי לא כמו השניים האחרים, אבל בהחלט מכובד. ו.. טמטמ ספרי לי. למרות שיש הטוענים שהוא ארוך מדי. אני חושבת שזה סינגל אולטימטיבי.
פעם ראשונה ששמעתי את ספרי לי זה היה יום אחרי שיצא הדיסק. בדיוק אז אמא שלי הגיעה הבייתה עם מתנהה מדהימה - הדיסק של דניאל המושלם!!!!1 ואז שמתי את הדיסק .. (כמובן שחרשתי עליו..
) ואז הגעתי לשיר השני "ספרי לי" מהפעם הראשונה ששמעתי אותה כל כך התחברתי אליו ולמילים שלו.. כי הוא באמת כל כך תואם אותי.. ומאז מהיום הזה הוא השיר המועדף עליי.. והוא באמת אחד השירים היפים שיש!!!!1 דניאל, אני אוהבת אותך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
את האמת ??? רק לפני משהו כמו שבוע ישבתי בפעם הראשונה, ושמעתי את השיר הזה בדיסקמן, ולא במערכת. ומה אני אגיד לכם ??? התאהבתי! השיר מאוד מדבר אליי,והוא פשוט מתאים למצבי כיום.