***אני והפורום***

• פותח הנושא m L m
  • פורסם בתאריך

m L m

New member
***אני והפורום***

לכבוד היומולדת של הפורום -
איך הכרת את הפורום?
כמה זמן את/ה כבר הפורום?
כמה פעמים בשבוע את/ה נכנס/ת לפורום?
מה הייתה משנה בפורום?
מה את/ה מאחל/ת לפורום?
אם שאניה הייתה רואה (ומבינה) את הפורום, מה את/ה חושב/ת שהיא הייתה אומרת?

אני והפורום!!!

1. את הפורום הכרתי דרך האתר של נגה ששמה קישור לכאן... 2. אני בפורום כבר די הרבה זמן, אני חושב שממש מימיו הראשונים. 3. אני נכנס לפורום כל יום לפחות פעם אחת, אבל לא תמיד יש זמן לכתוב... 4. מה הייתי משנה בפורום? הייתי מפיץ אותו בקנה מידה גדול, כדי שהפורום יהיה מפוצץ במעריצים ויהפוך להיפראקטיבי לפחות כמו פורום מתגייסים למשל. 5. אני מאחל לפורום שיגדל ויתפרסם, שנזכה להגיע כולנו לאחת ההופעות של הגב' טווין ושנזכה לארח כאן בפורום את שנאייה בכבודה ובעצמה ואח"כ גם חברים ללהקה וגם את בעלה! 6. אם שנאיה היתה רואה את הפורום היא בטוח היתה מזמינה כרטיס טיסה לארץ וקובעת מפגש פורום אליו אף אחדד בחיים לא היה מבריז!

roniway1

New member
ועכשיו אני

1. את הפורום הכרתי כאשר חיפשתי אז אם יש אתרים בעברית על שאנייה , ואז ראיתי על הפורום. 2. אני לא זוכר , שנה וחצי בערך 3. אני משתדל להיכנס מדי פעם , ולפעמים לעדכן. 4. שיפרח ויגדל ושיבואו לכאן עוד מעריצים לשאנייה!!!! 5. אני בטוח ששאנייה היתה שמחה ,כמו שהיא שמחה על כל פורום או מקום אחר שמעריצים ואוהבים אותה.

cosefi15

New member
תורי

איך הכרת את הפורום? ניר מצא אותי באיי סיי קיו - רשמתי שם ששאניה היא עדיין האחת שלי , ומאז הכל התגלגל כמה זמן את/ה כבר הפורום? חודש הבא אני סוגר שנה :) כמה פעמים בשבוע את/ה נכנס/ת לפורום? כל יום כמה פעם - מי סופר כבר? מה היית משנה בפורום? מממ , הייתי רוצה לפרסם אותו מעט מה את/ה מאחל/ת לפורום? שיהיה לו אתר והוא יתפרסם בארץ אם שאניה הייתה רואה (ומבינה) את הפורום, מה את/ה חושב/ת שהיא הייתה אומרת? היא היתה אומרת: " מה שוויץ? מי מכיר את שוויץ?! יאללה מאט, אייז'ה - אורזים מזוודות עושים עליה :) "

Eilleen

New member
Moi :p

בדקתי בפורומים של תפוז בצחוק אם יש פורום לשאניה.... כן כן בצחוק מי לעזאזזזזל חשב שבאמת יש לה פורום הרי הייתי בודקת במשך שנים באובססיביות אם אנשים מכירים אותה ועליתי על זה שאני המעריצה היחידה שלה בארץ כבר מזמן (ואח שלי היה צוחק עליי תמיד שזה המצב ...:) ) ואזזזזזזזזזז! (טה דה טה דההההה) קיבלתי ת'הלם של החיים טוב לא בדיוק אבל קרוב טוב גם לא קרוב אבל הייתי ממש בשוק כאילו אמיתי כאילו צווחה של הלם (איי מייטי תעשה לי שבט - מצטערת אני לא שולטת על זה :] ) טוב, גיליתי שממש קיים כזה דבר ושהוא נפתח כמה ימים לפני שגיליתי אותו...כבוד :) אני נכנסת כל יום אלא אם יש משהו נדיררררר לא הייתי משנה כלום אני אוהבת אותו ככה אולי הייתי רוצה שיגיעו עוד קצת אנשים אבל לא יותר מדי נחמד לי שהוא ככה ... אני מאחלת לפורום ש...ימשיך להתקיים (כולי יצירתית היום) ובדוק שהיא היתה אומרת "וואי גל הזאת אחת המטומטמות אלוהים! אלו המעריצים שלי???? אני פורשתתתתתתתתתת!!!!" אז עדיף שהיא לא קוראת (מבינה) עברית כבר אמרתי שמייטי מקס כוסון?

למעלה