אני והעבד שלי

מפ33יצה

New member
אני והעבד שלי

הגעתי למקום שקבענו, לבושה במגפי עור מעל הברך, חזיה תואמת ותיק עור שחור בוהק.... הוא חיכה שם כבר חצי שעה, באור הירח, מתחת לפנס בודד, יושב רועד, נרגש ומוכן למבחן שלו.. התקרבתי אליו, לגבר המקסים והמדהים הזה, שחיכה לי כל כך הרבה זמן, הוא היה נרגש, למרות שניסה להסתיר את זה.. לבוש מכנסיי עור הדוקים וגופייה לבנה על גופו השרירי השזוף. הוא נעמד, ניגש אלי באיטיות, התקרבתי אליו, חיבק אותי <ריח האפטרשייב המוכר שלו ממכר אותי > שם את ידיו למותני, ורכן לנשק אותי על שפתיי.. סתירה נחתה על פניו.. " עבד על ארבע.." ציוותי עליו והא נשמע לפקודותי.. קשרתי סביבו את הקולר שהכנתי ופסעתי לעבר החורשה.. כשהוא הולך על ארבע לידי, צמוד לרגליי.. נכנסנו לחורשה ליד.. הובלתי אותו סביב.. וקשרתי את הצד השני של הרצועה לעץ.. לקחתי את המספריים מהתיק, העברתי סביב גופו, העברתי ליד ישבנו וציוויתי עליו לא לזוז.. וגזרתי את המכנס באזור התחת ובאזור הזין שלו.. וציוותי עליו ללקק את הנעליים שלי, הוא החל מלק את נעלי וממלמל " תודה מלכתי" ומלקק" תודה מלכתי".. הסתובבתי סביבו מורה לו לשבת על הברכיים כיאה.. פיסקתי את ירכיי, והרשתי לו לגעת בי.. "תודה מלכתי" הוא אמר, התקרב, תפס את התחתון שלי בין שיניו והוריד אותו מטה.. הרמתי רגל אחת ורגל שנייה, כדי להוריד את התחתון , "תודה מלכתי" הוא מלמל בשנית, ונגע בי עם ידיו.. סתירה נחתה על פניו, " עבד לא נוגע במלכה" התרסתי מולו והוצאתי חבל, קשרתי את ידיו מאחורי הגב ושבתי לעמוד כמה מטרים ממנו, הוא הלך על הברכיים לקראתי, פיסק את רגלי עם פניו, ליטפתי את ראשו ושערותיו " כן עבד טוב" והוא החל לחפור בתוכי, עמוק עם פניו, מפסק את רגלי, את שפתיי ושולח לשון להרטיב את החריץ..ולהרגיש את הדגדגן בין שפתיו, הוא מפסק אותי, ומכניס מעט את לשונו ומעביר אותה מעלה ומטה... פיסקתי את רגלי נותנת לו יותר מרחב.. מתענגת על הלשון שלו שהתעבתה לי בגוף שנעה בתוכי, יוצא ונכנס ממני, מטריך את חושי, הרגשתי איך זה מגיעה בגל גדול ששוטף אותי בצעקה פראית .. הרחקתי אותו ממני, מביטה על זקפתו הגדולה.. והמשכתי לאונן מולו כשהוא צופה בי עומד על ברכיו מתחנן שאתן לו לגעת בי עוד, להמשיך לטעום אותי ו.. הוצאתי את השוט שלי מהתיק.. הסתובבתי סביבו, מעבירה את קצה השוט על גופו.. נעמדתי מאחוריו במרחק מספיק שיכאיב לו.. הנפתי את ידי והצלפתי בו.. "איי " הוא הוציא מפיו עם אנחה קטנה.. על זה תענש עבד, מלמלתי בקול, מעכשיו 10 מכות לקראת החג.. ואחריהם אתה אומר לי " תודה מלכתי על המכה מס' _, אני רוצה עוד"... נעמדתי מאחוריו, הנפתי את ידי.. והנחתתי מכה לא חזקה.. "" תודה מלכתי על המכה מס' 1, אני רוצה עוד".. וכל מכה הגברתי והגברתי את החזק של המכה... הפסקתי במכה החמישית.. הרשתי לו לבוא אלי וללקק אותי שוב מחדש.. הוא נפל קדימה על פניו, והלחטתי בטוב ליבי החד פעמי להפסיק את ההליך.. שחררתי את ידיו, הזין שלו היה ענק, גדול ומיוחם אחרי צפייה, הוא הרים אותי בידיו, חיבקתי את גופו עם רגליי, הניח אותי על הזין שלו לאט, הכניס את הראש שלו לתוכי ואחר כך לאט את כולו.. ממש התיישבתי עליו, הוא החזיק במותני, קם על רגליו. . הצמיד אותי לעץ והחל מזיין אותי חזק ומהר.. מנסה להחדיר עמוק יותר.. כיווצים.. התרחבות שלו.. התכווצות שלי.. גמירה משותפת.. אנחנו בחלום.. איזה עבד מדהים.. הוא המשיך להניע אותי לאט עליו חיבקתי אותו... התנשקנו....

למעלה