אני והטארות...

אני והטארות...

טוב, אז אני ממש חדשה בענין, רק לפני שבוע קניתי קלפים, ספר ( די שטחי לטעמי, אבל מספיק כרגע על מנת לכוון אותי). עשיתי פריסה שנקראת ע"פ הספר "פריסה קלטית רחבה"( מקווה שלא טועה בשם) למיטב הבנתי , לגבי העתיד בפריסה הזו הוצאתי שישה קלפים, בניגוד לאחד. פרסתי לחברה על עתיד יחסיה עם חבר לשעבר במהלך 3 החודשים הבאים. יצא לי: עשרה מוטות המוות השטן חמש חרבות שלוש חרבות מלכת המטבעות כאמור כל קלף מייצג שבועיים. עכשיו הנסיון שלי לפרש לה: כרגע נראה כי בשבועיים הקרובים כל נסיון לחדש את הקשר ייכשל, בהמשך מסתמן איזהשהוא מהפך ושינוי( המוות) שיוביל לרומן מאוד ייצרי ומיני. יחד עם זאת בהמשך רואים חמש חרבות וכאן נתקעתי - לא יודעת האם זה מאבקי אגו בינהם במקום אחר הבנתי שזה מראה על "צלע שלישית" שנכנסת לסיפור....לא יודעת. מכל מקום לאחר מכאן רואים 3 חרבות וזה מראה על שברון לב וצער עמוק. בסוף לכת החרבות - לגבי הקלף הזה אין לי כיוון בכלל, טוב או רע,לכן גם לא כל כך ידעתי לומר לה מה קורה אחרי השברון לב, אם דברים יסתדרו או לא.... כאן צריכה קצת הדרכה לגבי מה שייעצו לה הקלפים. מצטערת על אורך ההודעה, פשוט מלא שאלות.... תודה ויום טוב.

מלכת המטבעות

תירגמת את הקלפים יפה, אבל בפריסה הקלטית יש משמעויות שונות לכל מיקום. יש גם גרסאות שונות של הפריסה הקלטית, תצטרכי לתת יותר מידע על זו שפרסת מלכת המטבעות יכולה להראות את המצב בו היא נמצאת לאחר כל הבלגן נהנית מהשקט והרוגע שלאחר הסערה, אך גם חשה חוסר סיפוק אישי בעקבות הלבדות, שחזרה שוב - הביטי בפניה, בראש המורכן, בבגדים האדומים (רצונות)

שלום לך וברוכה הבאה לפורום ../images/Emo140.gif

איזה ספר קנית ? על מנת לעזור לך לפרש פריסה יש צורך להעלות את כל הפריסה ואת כל העמדות של הקלפים. אין ספק שהקלפים אשר העלית כאן ממש לא מעודדים ו/או מרמזים על עתיד ורוד בין השניים.

למעלה