אני והבריטי שלי

bisty

New member
אני והבריטי שלי

היי לכולכן/ם.. שמחתי למצוא את הפורום הזה בתקופה מוזרה זו של חיי. אני בת 27 וחיה מזה שנתיים עם בן זוג בריטי ולא יהודי, לי אישית מעולם לא היתה בעיה עם זה אבל כמובן שלסביבה לפעמים יש מה שיוצר כל מיני בעיות אחרות... לאחרונה התחלנו לדבר על נישואין והקמת משפחה ואני מקווה שזה יצא לפועל כי אני חושבת שזה יגרום לו להרגיש יותר שייך. דיברנו גם על ניסיון לחיות באנגליה וגם זה נפל מכלמיני סיבות הגיוניות ולא הגיוניות, כמה שהוא אומר שקשה ולא טוב לו פה לפעמים - הוא מפחד לעשות את השינוי כמעט כמוני, לעזוב עבודה ודירה ויציבות מסויימת. אם הייתי נוסעת איתו לאנגליה היה לי קשה ולא ברור לי אם זה היה עובד אך לא אדע עד שלא אנסה אני מניחה. הוא לבד פה, חוץ ממני הוא לבד,המשפחה שלו שם ולמרות שהוא טס פעמיים בשנה זה קשה, הם מפחדים לבוא לכאן ועכשיו בכלל... בקיצור, אשמח להיות בשבילכם ואשמח אם תהיו בשבילי. חבל שאין מצב בו הכל יכול להיות פשוט יותר, בלי סיבוכים, בלי לבטים ובלי לחץ פיזי מתון... מהמשפחה ומאחרים. אני רק רוצה חיים שקטים ושלווים עם אהובי, האם זאת שאיפה גדולה מידי?

GalGula

New member
שלום לך! ../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה! אני מאד שמחה לקרוא את הודעותייך כאן, ומקוה שתישארי איתנו, כי כפי שאמרת - כולנו מדברים באותה השפה כאן...
קודם כל - לשאלתך: לא, השאיפה שלך ושל כולנו, לחיות חיים פשוטים וללא לחצים מיותרים, ממש לא גדולה מדי... חבל שאחרים לא תמיד רואים זאת כך... מה שחשוב הוא שלא ניתן ללחצים ולרצונות של אחרים להשפיע על החלטות לגבי חיינו ועתידנו אנו. כי אני מאמינה שלכל אחד יש אחריות אך ורק על האושר של עצמו. אגב, אשמח אם תספרי קצת יותר - איך הכרתם, מה הוא עושה בארץ - האם הגיע בעקבותייך או מיוזמתו? האם יש לכם קשיים אשר נובעים מהבדלי המנטליות/דת/תרבות? נשמח לשתף ולהשתתף
גל

cielo

New member
כולנו באותה סירה ...

ברוכה הבאה לך ... בתור התחלה, את שונה מרובינו
, כי בן זוגך דווקא כן מעוניין להישאר בארץ, ומפחד מלחזור לשם. הבעל שלי פה כבר שלוש שנים, ייאמר לזכותו שהוא לא מקטר יותר מידי, לחזור לארץ מוצאו הוא דווקא לא רוצה, אבל בכיף הוא היה עף למקומות אחרים. כולנו רוצים חיים שקטים, שלווים וללא לחצים, האם זה אפשרי ? זהו, שהבנתי שגם לזוגות "נורמאלים" יש אלף ואחת לחצים
כנראה שזה חלק מהחיים. נשמח לשמוע על סיפורך, אנחנו פה בשבילך, שלי

bisty

New member
תודה לכולכן !!!

לא חשבתי שככה זה ישפיע עלי, אבל ממש... לקרוא את התגובות שלכן, פשוט עומדות לי דמעות בעיניים, זה פאתטי,נכון,אבל זאת אני. אני כל כך שמחה כי עד עכשיו אף אחד לא הבין כלום אף פעם,הרבה אנשים יכולים לחייך,לעשות כן עם הראש ולהביט בי באמפתיה,לגרום לי להרגיש שהסיפור שלי טראגי בשעה שהוא לא. עם כל הקשיים יש הרבה מאוד טוב וזה שווה את זה. שאלתן על הסיפור שלי, אז ככה: עבדתי באותו מקום עבודה קרוב לשלוש שנים והעבודה היוותה את כל חיי, עד שיום אחד, לפני שלוש שנים הבוס החליט שהוא רוצה לשלוח אותי לסניף אחר ללמוד על המחשב, ושם הוא היה, מקסים, שונה מכל מה שהכרתי בעבר, כאילו יצא מתוך איזה חלום שאפילו עוד לא העזתי לחלום. ואז התחילו הבעיות. בן זוגי הגיע לארץ כתייר בתחילת שנות התשעים והתאהב בה לחלוטין במיוחד בירושלים, הוא חזר לאנגליה אחרי תקופה שבילה פה ואז חזר לפה להתנדב בקיבוץ (אייך לא) שם הוא הכיר את אשתו הראשונה, לא נראה לי שזה כל כך לעיניין להתחיל לנתח פה את היחסים שלהם, שורה תחתונה היא שזה לא הצליח, הם היו תקופה באנגליה ותקופה בישראל וזה לא הצליח, כשהכרנו זה כבר היה די גרוע וההכרות איתי גרמה לזה להגמר באופן סופי, היו לי קצת נקיפות מצפון אבל לא היו להם ילדים וסך הכל שניהם יותר מאושרים במצב החדש. הקשר שלנו עבר כל מיני תהפוכות, כבר פעמיים החלטנו לנסות באנגליה ושינינו את ההחלטה. עבורי העובדה שהוא לא יהודי לא מהווה בעיה, עבור אמא שלי כן ולכן זה גם בעייתי עבורו, הוא לא מספר לאף אחד וחי כל הזמן בפחד שיגרשו אותו למרות שהוא אזרח (בגלל הנישואים) ואפילו עשה צבא ומילואים. תגידו לי שזה לא ריאלי, גם בני הזוג שלכם חשים ככה? מאוד הזדהתי עם הקטע על יום הזיכרון, גם עבורי זה קשה למרות שאין לי נגיעה אישית והוא, מצד אחד עומד בצפירה ואפילו מקפיד ללבוש חולצה לבנה אבל מצד שני לא ממש מבין. יש עוד המון דברים עליהם אספר בהמשך, לצערי אין לי גישה חופשית לאינטרנט כך שאם אני קצת נעלמת - זה בגלל זה. חג שמח שיהיה לכולכן עד כמה שאפשר, תשמרו על עצמכן, ביי מיכל

למעלה