אני והאקס. בעיה.

אני והאקס. בעיה.

היי. אני בת 18 והאקס בן 20. היינו חברים שנה ואנו כבר שנה וחצי פרודים. מאז הפרידה, לא ניתקנו את הקשר לחלוטין היינו מדברים מידי פעם בטלפון, ואחת לחודש בערך נפגשים. ברוב הפגישות הגענו לרמה אינטימית גבוהה, לאחרונה סקס. אנחנו נהנים בסקס, יש בינינו אינטימיות רגשית ופיסית, מה שלא היה לי עם גברים אחרים. (איתם היתה לי רק הנאה פיסית, וגם זה לא לפעמים). יצרנו לעצמנו מעין מערכת יחסים שבנויה על סקס. לו אין חברה, ולא הייתה לו אחרי הפרידה וכנ"ל לגביי. אך לי היו גברים אחריו אני בספק אם לו היו נשים אחרי. השאלה שלי היא- עד כמה מערכת יחסים כזו בריאה לי? לו? מהן ההשלכות? יש לציין שאני עדיין מרגישה רשרוש בלב כשעולה שמו לאוויר. תודה.

nate2000

New member
פשוט מאוד

את מאוהבת בו ובאיזשהו מקום מצפה שהוא יחזור אליך. סביר להניח שזה לא יקרה. עכשיו כל עוד תמשיכי איתו ביזיזות המופלאה הזאת לא תפתחי שום קשר יותר בריא ויותר תקין.

יובליק

New member
למה נפרדתם? (אם אפשר לשאול)

את חושבת שיש סיכוי שתחזרו אי פעם להיות ביחד? זה לא חדש שזוגות נפרדים וחוזרים כל פעם מחדש, בת דודה שלי נפרדה אולי מאותו בחור אולי 4 פעמים אחרי שהחליטה סופית סופית שזהו זה (והאמת היא שרק הזמן יגיד אם זהו זה באמת
) .

A d i 23

New member
אני אשאל אותך שאלה..

מה את רוצה ממנו ? מה את מחפשת בקשר הזה ? שהוא ימשיך ככה ? שתחזרו להיות יחד כמו שהייתם בעבר ? ושאלת השאלות, דיברתם על זה ? את יודעת מה הוא רוצה ממך ?

למעלה