תראי
אם החשש שלך הוא האם ניתן להרכיב מאחורה בחורה שמנה, אז אני יכולה להגיד לך מניסיון אישי שהמשקל שלך, לנהג מיומן, לא ישנה כלום! אני הרכבתי ה-מ-ו-ן אנשים ב13 שנים שנהגתי, המון! ותמיד נתתי את אותה הוראה- תשבו כמו שק תפוחי אדמה! לא "לנהוג אותי" לא לנסות לראות את הדרך מעבר לכתף שלי, לא לנסות לעזור לי בסיבובים עם הגוף שלכם, ולא להישען לאחור על הקופסא אלא לשבת קרוב אלי (רצוי חיבוק אבל לא תמיד זה ראוי
). הסעתי גבוהים ונמוכים, רזים ושמנים, צעירים וזקנים, וההבדל העיקרי היה בעניין השליטה, אלו שהתעקשו "לעזור" לי או נורא פחדו והתפתלו על הכסא- היה קשה איתם יותר. אלו שישבו מאחורה ונתנו לי את השליטה, לא הרגשתי אותם בכלל. כך שאם לא מדובר על טוסטוסון צפוף אלא על כל דבר שהוא 125 סמ"ק ומעלה, סביר שתוכלו לשבת בנוחות שניים בלי בעיה (אני הייתי מסיעה את החבר שהיה לי בזמנו, אני השמנה והוא מאחורי יותר גבוה וכבר לא פחות ממני ולא היתה לנו בעיה..) כך שזה לא שיקול.
אם הוא לא נהג מיומן או סתם לא נהג בטוח בעצמו, אז כן תהיה בעיה, ממש לאחרונה מישהו הסיע את זוגתי הקטנטונת והוא התלונן לה שקשה לו איתה. אם את שואלת אותי זה בגלל שהוא לא רגיל להסיע ואין לו מספיק שליטה על הכלי.
מצד שני, אני יכולה להגיד לך שלעולם לא אעלה מאחורי אף נהג.
כשאת נוסעת עם מישהו על דו גלגלי את שמה את חייך בידיו. לא רק שאת סומכת עליו שהוא נהג טוב ומיומן, את גם סומכת עליו שהוא יודע לקרוא כביש מעולה וידע להתחמק מנהגים גרועים אחרים בצורה טובה. דו גלגלי הוא סכנה, ואם חלילה יש תאונה, הפגיעה קשה יותר, ואם אתה יושב מאחורה, אתה חשוף יותר, ולרוב אם אתה יושב מאחורה אתה גם לא מצוייד כראוי.
בקיצור, אם היית מספרת שזה מישהו שאת מכירה וסומכת עליו בעיניים עצומות- סבבה, אבל מישהו זר, ככה, אני הייתי מגיעה בכוחות עצמי.