אני והאוברדראפט

אני והאוברדראפט

אתמול הייתי בעוד מסיבה (בDeep, אם אתם ממש חייבים לדעת). מקום נחמד, מוסיקה מעצבנת. לאחר לילה של ריקודים, דיבורים (דיבורים במועדון = צעקות, ליתר דיוק), והליכות שהסתיימו בסביבות 4 וחצי לפנות בוקר, שעה מכובדת לכל הדעות, הלכתי לישון. עכשיו, באופן נורמלי הייתי ישן במצב כזה חופשי עד איזה שתיים לפחות. אבל, קבעתי עם ידיד (ל´ מהודעתי הקודמת) ללכת לתל אביב לקנות בגדים. כמובן שלא קבענו בשעה נורמלית כמו בני אדם, אלא בשעה מזעזעת כמו פאקינג 9 וחצי בבוקר. 5 שעות שינה. נוראי. אז נסענו לקינג ג´ורג´ ושנקין. התכוונתי לקנות רק מכנסיים וחולצה. אבל הדרך לגהנום פננסי רצופה בכוונות טובות (זה ופרקקטה קפיטליזם). בדיקת מלאי: מכנסי ג´ינס מתרחבות. 150 ש"ח. חולצת שרוולים ארוכים דקה ושחורה עם מעיין צורה גאומטרית כזו במרכז, בצבע כסוף מחזיר אור (אני נשבע באלוהים). 70 ש"ח. חולצה אוף וויט עם שרוולים ארוכים שחורים דקה וכיתוב גדול בשחור של ENEMY במרכז. 50 ש"ח. חולצת טי שרט פשוט עם הדפס שלושה חיצים שחורים, צבע ירוק עמוק כזה, כאילו שעבר הרבה כביסות, של דיזל (המוכר גם מלצר בקפקא. כוסוןןן). 59 ש"ח. חולצה לבנה עם מעיין פס בד אפור במרכז, כאילו שריססו בספריי. 80 ש"ח. סך הכל - 409 שקלים חדשים. מזעזע. מומין שלמזלו מתחיל בקרוב לעבוד בפיצה האט. וע"פ חשבון הבנק שלי, not a moment too soon.

Roi inc

New member
נשמע טוב, המוכר...

אני מקניות של בגדים חוזר מעריץ את עצמי פי שתיים יותר, חוזר בלי כלום - כועס על כל מעצבי האופנה ועל הסבתא שלהם, אבל בדרך כלל יש לי מנגנון הגנה טבעי נגד ימי קניות לא מוצלחים - או קונה כמה דברים בסופר-פארם או משהו בטאוור רקורדס.. דיסק, ספר או משחק לפליי סטיישן
... ומרגיש יותר טוב. גם לכם כדאי לנסות את זה פעם

זה נורא כיף

גם אני בדרך כלל לא מוצאת כלום אז בשביל להרגיש יותר טוב אני קונה דיסק או ספר... זה נורא כיף ככה גם קנית משהו חדש אבל לא ביזבזת מלא כסף. אם כבר שופינג אז קניתי ג´ינס מתרחב אחרי שנהרס לי ג´ינס אחד מרוב כל הפעמים שדרכתי עליו, הלכתי איתו במים\בוץ וואטאבר. תמיד נדפק לי הלמטה של הג´ינס.. יש לי נטיה כזאת ללכת עם ג´ינסים ארוכים מדי
אז עכשיו יש לי ג´ינס חדש שנים לקח לי למצוא, זה רק אני או שנורא קשה למצוא ג´ינס שיראה נורמאלי<?!

דווקא לי יש בעייה הפוכה

אני מוצאת מלא דברים שאני אוהבת ואז אמא שלי צועקת עלי שאני מבזבזת מלא כסף!!! אבל באמת ג´ינסים זה דבר בעייתי- אף פעם אני לא מוצאת וגם תמיד אין לי מספיק. עצבים!

קניות ודיכאון - השבועיים האחרונים:

*שני ספרים נדירים (הזמנתי לפני מאה שנה וקיבלו רק עכשי, בכלל שכחתי) *מגפונים שחורים משינקין (אתמול) *תיק בשינקין (שבוע שעבר) *300 פעמים בערך לשתות בחוץ קפה ו/או בירה (פעם אחת גם מיץ רימונים. למה) *בושם *טיסה ללונדון

למה? לא יפה?

ושכחתי עוד משהו. סריג (זה עם ס´ או ש´? שונא דיסלקציה) מ NONAME. היה מבצע, אז באתי לראות.

המגפון=

מעין נעל גבוהה טיפה. ואז כשאתה הולך זה נראה כאילו אתה עם מגף. אבל אתה לא באמת עם מגף. זה כאילו עד הקרסול. משהו בין נעל למגף. חצי מגף כזה. או בקיצור - מגפון. יש מבינים?

MARMELAD

New member
../images/Emo124.gifואני חשבתי מגאפון

ולא הבנתי על מה ההתלהבות (יתיר הולך להיות מדריך בקייטנת פסח אולי?)

../images/Emo6.gif

אגב, גם קנו לי היום ג´ינס חדש (טוב נו, אחותי קנתה והוא גדול עליה אז היא נתנה לי אותו)

עדכון מגפונים:

אתמול בלילה הלכתי לטייל איזה שעה עם חבר טוב, הלכתי עם המגפונים, ועשיתי הרבה רעש.

dodobird

New member
היי ../images/Emo13.gif!!!

חזרת! בדיוק העליתי את השאלה לאיפה ברחת...

למעלה