אני ובתי

הסימונה

New member
אני ובתי

אני בת 55 ויש לי בת שגרה עדיין בביתי בת 29 ואנחנו כמו חברות הולכות להרבה מקומות ביחד. אפילו לצפנדלים הלכנו ביחד ואנחנו משוחחות על הרבה מאוד נושאים שחשובים או לה או לי לפעמים עד השעות הקטנות של הלילה. החברות שלה תמיד אומרות לה שיש לה אמא גזעית. אני נשבעתי עוד שהיתי צעירה שעם פעם יהיו ליילדים הקשר שלי יהיה טוב יותר מאשר היה לי עם אימי , עד עצם היום הזה אימי שתתבדה לחיים ארוכים ואני לא מדברות על דבריםשהם טאבו, כמו על מין ,על גברים יפים, או על מה שקורה בינו לבינה.יש פער הדורות ביני לבין אימי וזה לא קיים ביני לבין בתי אני מאחלת להרבה אמאות שיהיה להן כזה קשר כמו שיש לי עם בתי..

גלבועא

New member
תבורכי, אבל יש לי הערה או שתיים

האם האבא של בתך בסביבה? כלומר את חד הורית או הוא לא "נספר" בקשר שלך עם בתך. אני מבין שיש לך קשר עם אמך, ואתן מדברות על דברים אחרים. חסרה לך, מדברייך, אמך כחברה? אני למשל לא חבר של הילדים שלי, ואני די קרוב בגילי אלייך.

m i t a l y

New member
ברוכה הבאה סימונה ../images/Emo20.gif

מצטרפת לשאלותיו של גלבוע

alona 9

New member
תבורכי הסימונה

גם בנותי ואני חברות טובות אלא ש,יש מקומות שאליהם אינני נכנסת איתן לשיחה,ישנן שיחות שאני משאירה להן עם חברותיהן, כמובן שהיום קל להן יותר לשוחח איתי על נושאים שלא הייתי מעיזה לדבר עם אמי, ובכל זאת, יש נושאים שלא הייתי רוצה להיות מעורבת בהם ולאו דווקא בגלל פער הדורות,אני חושבת שגם בשיחות הכי אינטימיות בן אם לבת יש את החוקים והגבולות,יש את הכבוד. את בוודאי מכירה את הקווים האלה, שלנו כאמאות.. אסור לחצות.

פעם חשבתי שפער הדורות זה משהו שהיה

חשבתי שלא יתקיים פער ביני לבין ילדי. היום (אני בשנות החמישים לחיי) אני יודעת שהפער ביני להורי הצטמצם כי צברתי חוויות חיים שהביאו אותי לתובנות דומות שיש לכל האנשים המבוגרים באשר הם , וגם שיש פער דורות ביני לבין ילדי. הם דור טכנולוגי , הם חווים את העולם אחרת , העולם שלהם שונה מהעולם שאני העברתי בו את מרבית חיי , המצוקות של מלחמות ונגיעות בעוני לא הגיעו אליהם, והם דור מפונק יותר ממה שהיינו אנחנו . ומפונק זו לא דווקא מילת גנאי פשוט היו להם פחות התמודדויות בתור הכרח. בלי קשר לפער הדורות אני משתדלת להיות חברה לילדי, לא החברה הכי טובה שלהם כי אנחנו לא באותו גיל והם צריכים לחוות חוויות ביחד עם בני דורם, חוויות שאני כבר חוויתי, אבל חברה טובה ומחבקת ואוהבת אחת שהם יודעים שיש אצלה תמיד פינה חמה ומפרגנת ותומכת. מכיוון שכל דור מדבר שפה דורית קצת אחרת אני חושבת שיש סכנה בחברות הדוקה מידי מהסוג הזה, אמא כשהיא דומיננטית מידי בחיי ילדיה מונעת מהם התפתחות, ומפריעה להם ללמוד את השפה הדורית ולהשתלב בהצלחה בחברת בני דורם , אבל אולי אני טועה. מה דעתכם?

alona 9

New member
לדעתי אינך טועה

ןלזאת בדיוק התכוונתי במה שכתבתי מעל, להשתדל להיות חברה טובה אולם להשאיר להם מקום לחוויות עם בני דורם "אמא גזעית" יכולה להיות גם אם אשר מחבקת, מפרגנת ובעיקר תומכת. דומיננטיות בחיי הילדים בהחלט יכולה לדעתי להפריע להם להתפתחותם. וגם אם למדנו את העולם שלהם ישנם מקומות בחייהם אליהם לא אכנס,אתן להם להתמודד לבד ותמיד אהיה שם עבורם כדי לתמוך.

Fairywitch

New member
שלום../images/Emo70.gif../images/Emo20.gifאני הבת של סימונה../images/Emo13.gif

בתשובה לשאלותיכם, לפחות לחלק שלי בזה- אמא שלי ואני אכן חברות טובות. אנחנו נהנות לבלות ביחד- קניונים, ירידים, הופעות סטנד-אפ, ואכן היינו ביחד גם במופע של ה"צ'יפנדיילס" (מי שמכיר מכיר
) כשהייתי בת 17. אבא שלי בהחלט בסביבה, אנחנו רבים הרבה, ובכ"ז- גם איתו אני מסתדרת לא רע לפעמים... אבל אני בקשר יותר טוב עם אמא. יש דברים אינטימיים שלא נכנסים בהם לפרטים- אין ספק. אם אמא תשאל אני לא אכחיש, אבל גם לא אפרט
יחד עם זאת- בדיחות גסות רצות בבית בכייף, וכמעט ללא עכבות, ואין לאף אחד בבית בעיה עם זה. חשוב לציין שאני בת יחידה, אז תמיד הייתי מוקפת מבוגרים יותר מאשר ילדים- אולי יש לזה חלק בזה. ואל דאגה- יש לי חברות טובות (חלקן חברות שלי כבר 15 שנה), אני מעורה מאוד בשפת בני גילי, ואפילו בזו של צעירים יותר, שכן אני מנהלת 3 פורומים, ואי-אפשר לנהל פה פורומים בלי לתקשר מצויין עם נוער...

Fairywitch

New member
אה../images/Emo70.gif

למרות הבדיחות הגסות וכל זה- שיהיה ברור שאין מצב שאנחנו מסתובבים פה בעירום בבית

alona 9

New member
לבריאות לכן חמודה

"צ'יפנדיילס" ביחד עם אמא??? כל הכבוד על התעוזה שלך ושלה..

Fairywitch

New member
../images/Emo9.gif

לא ראו איברים אינטימיים... ישבן לא נחשב
זה היה יום לפני הטסט שלי (הכרטיסים נקנו הרבה לפני שידעתי על הטסט), וזה בהחלט הסיח את דעתי

alona 9

New member
יקירתי

לא האיברים האינטימים הם המטרידים אותי התנהגות הנשים בקהל היא שמטרידה,ההסתערות על הבמה וההתרגשות מאותו בחור מסכן שמבקש להרוויח את לחמו... בצניעות

m i t a l y

New member
ברוכות הבאות סימונה ו- fairywitch

אתן מוזמנות להישאר איתנו...

Fairywitch

New member
../images/Emo51.gifאני מנסה לשכנע את אמא לא

לפחד מהמחשב, ולגלוש קצת ברשת לפעמים...

Fairywitch

New member
יש שיפור- היא כבר כתבה פה...

אני עובדת על זה שהיא תמשיך כך